Friday, July 09, 2010

Tercurang sekejap

Oh.. saya adalah antara jutaan peminat siri Twilight Saga. Saya hampir hafal setiap scene dan dialog citer Twilight. Terus beli buku dan terus khatam. New Moon, saya siap ambik cuti gi tengok pada hari pertama. Cuma agak frust, bagi saya sehebat Twilight. Now..Eclipse sudah ditayangkan. Saya sangat suka! Best sangat... Best jugak sebab tengok berdua-duaan sempena 10 tahun tuh..ehhehe.

Saya hampir tercurang untuk beralih ke Team Jacob, bila tengok kemachoan dan keromantikkan(ada ke perkataan ni) si Jacob tu mengorat si bella. Masa tu terasa macam Edward ni mcm vampire lembik la pulak. Tapi akhirnya... saya berjaya melawan godaan...kerana Edward tetap paling best! Saya kembali bersama Team Edward ya....ehheheheh. Mcm tu kot Bella rasa bila kena goda ngan Jacob....huhuhuhuh
Saper2 yang nak tengok, dinasihatkan untuk tengok sequel citer ni dari mula Twilight dan New Moon...atau buat la revision dengan baca novel2 ni... kalau tak nanti tak faham..(sebab saya ada dengar penonton yang merungut tak faham,ni sure kes tak pernah tengok dari awal...)

8 comments:

maizikeem said...

Jacob tu ada iras-iras muka Haris..hhehehehhe...so I dari mula mmg dalam team jacob (maybe ada makna)..rasa tak ralat sgt cos malam-malam kita ada Jacob sendiri utk dibuat bantal peluk.hhehehhe..-Jacob's team

as a.k.a axa87 said...

huwahuwahuwa....heheheh ok la..Jacob version cina sikit aaaa... Tapi Jacob memang macho habis la.. cuma, my love will always with Edward..huhuhuh

maizikeem said...

Edward lamau la, jiwang ajer memanjang..pastu haris ada commented "awat hero pakai lipstick?", of course I kena jawab..bukan lipstick..dia tu vampire..kena mysterious lebeh lebeh..hehehhee marah peminat Edward.

as a.k.a axa87 said...

kali ni nampak edward tu sebenarnya macho + matured + ala2 vampire alim ..ehehehh

bapakatun said...

ape yg mengarut nie... org yg depan mata nie kan ade.....

maizikeem said...

Edward tak boroi...hehehehehehe

as a.k.a axa87 said...

alalalallala....siannyer dia.. Awak tu la pujaan hati kite... kite memang suka perut awak tu boroi sikit, kira mcm empuk la ..ehehhe...

maizikeem said...

buleh jadi bantal peluk ye tak???? tambah kusyen sikit.