Tuesday, July 06, 2010

Aduhai...

Aduhai....tu la saper suruh tangan gatal klik naktukar template.. abis dah semua link2 feveret blog yang selalu saya masuk dah hilang.... nampaknya saya kena buat proses renovate balik la rumah maya saya ni.... so, sorry la dengan kecelaruan blog saya ni... sangat terasa dukacita...

4 comments:

maizikeem said...

macam dah ok jer nie?

as a.k.a axa87 said...

ni lain sikit kak aida..blog list saya habis hilang... pastu sib baik ada member bagi satu web utk retrive balik blog lama..dapat la gambar2 header ngan tepi tu..

atai said...

tukar template too boleh hilang blog list? hard-coded the blog-list ke? :)

"future neighbour" dah boleh tukar jadi "neighbour"... :)

as a.k.a axa87 said...

Tu la adrian..i pun tak faham, i belum nak save pun , i just pilih2 design then terus dia apply kat my live blog. Need to edit balik my list tuh...ehehheh