Thursday, July 08, 2010

10 tahun yang hangat...


10 tahun yang lalu... kisah cinta ini bermula. 10 tahun mengundang kisah suka dan duka.... masih hangat dan terus mekar.... demi kasih ini kita pasti bertahan... InsyaAllah. 8 Julai 2000 masih segar dalam ingatan.....

7 comments:

bapakatun said...

"awak nak take care kite ke?".... chewahhhh

as a.k.a axa87 said...

hmm salah la.. masa tu mana panggil awak, kite...hmmm luper la tuh....huhuhuh

aina said...

cewah ! tahniah kak asnida.. :)
many happy returns ok

maizikeem said...

macam citer "Winter Sonata" jer....hahhahahahaa....Cinta sejati la katakan; cos masa tu takde apa pun, takat motor cabuk!

mscabbage said...

Dah 10 tahun ke???

ohbukan said...

wahh..semoga terus hangat kak as..bravo....

as a.k.a axa87 said...

Una...sila jadikan contoh yer..ehheh

kak aida..tu la masa tu walaupun pakai moto jer.. tetapi loobang hidungmu tetap menjadi poojaan hati ku..ehehhehe

Kak dura, ni 10 tahun saat pertama asrof approach saya nak jadi gelpren dia..cewahhhhhhhhh.... kawin baru nak masuk 6 tahun. Yang dan 10 tahun kawin tu kak aida tuh....

Mel.. jangan hangat2 pastu terus terbakar udah le..ehehheh