Thursday, July 02, 2009

On Aszra's 3rd Birthday Celebration

Salam petang Khamis.. Ni nak post gambar2 yang tak seberapa masa birthday party Aszra yang lepas. Ramai yang tanya2.. Actually pada hari kejadian.. tak sempat nak ambik gambar banyak2.. Alhamdulillah tetamu sangat ramai, tak tersempat axa/ayah aszra/adik nak pegang kamera ambik gambar. Thanks to Diana yang sudi ambik gambar... siap buat entry kat blog dia. So gambar2 kat sini pun ada lah jugak diambik dari blog Diana.

Majlis bermula sekitar 3.00 petang. Menu hari tu semua dimasak sendiri oleh mak, axa, adik..kecuali satay yang diorder dan disponser oleh Pok Cu Aszra. Kami sewa satu khemah bagi memudahkan tetamu untuk makan. Ada yang kata ala2 majlis bertunang pulak... ehehheh. Last tetamu kami pukul 8 malam.. Raznita and family. Dan yang terakhir balik ialah TiTo dan Uncle Zam.. yang tunggu sampai bukak hadiah...

Ok la.. jom tengok gambar2 dan video ni..

Khemah depan rumah KAMI - masa ni dah ramai yang datang

Juadah yang disediakan - Mamacu la tukang jaga makanan

Kek Birthday Aszra bertemakan kan Disney Princess


Ni la Princess Aszra - Dah besar anak ibu.. pandai tiup lilin dan potong kek sendiri

Sibuk potong kek yang dikelilingi dengan cuppies made by Wan/Ibu/Mamacu

video
Ni video yang sempat dirakam masa majlis potong kek..

Simple Deco masih bertemakan Disney Princess


Princess yang keletihan sambik tunggu prince utk kiss - Yup, Aszra ada tanya axa..prince datang tak... x sure dia mention saper...ni banyak sangat tengok citer sleeping beauty la ni.

Ibu ngan Aunty Diana...

Hadiah yang sangat banyak...mcm hadiah wedding banyak nya - Pening nak simpan kat mana.

Mamacu tolong aszra bukak hadiah

Princess dengan hadiah2 nya...
Dikesempatan ni nak ucapkan terima kasih kepada semua tetamu yang hadir on the birthday party. Ada yang sesat2 sampai ke Bukit Tinggi...tapi sampai juga ke Setia Alam... Thanks a lot..
Special thanks untuk Mak, Ayah. Adik dan Cik Jad...yang bertungkus lumus merealisasikan impian Aszra untuk buat birthday party ala2 princess.. Aszra sangat happy...