Saturday, January 09, 2010

Terasa Dia dah besar

Salam hujung minggu. Saja upload video ni kat sini. Tiba2 terasa buah hati pengarang jantung saya itu dah semakin membesar. Dah boleh menyanyi ikut muzik.. Even ada terkucil tak ikut tempo, she managed to betulkan balik tempo dia. Good anak ibu! Mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi kan. Yup.. kami datang dari keluarga berdarah seni. Jom tengok......

video

Aszra... dengan Tanya Sama Pokok featuring Atuk dan Ayah

1 comment:

bANgsaL buROk said...

kiutnyer aszra...hehehe..penuh perasaan tu...