Friday, August 01, 2008

Habis Kursus Sudah...


Salam... lega sangat. Semuanya dah settle. Public Speaking, kelas dan exam pun dah diselesaikan. Tunggu je la result. Axa dah buat sebaik mungkin. Letih juga masuk kelas ni.. Pastu kena jalankan tugas as Penghuluwati pulak tuh. Tapi Kursus Induksi ni memang bagus la.. selain dari pendidikan untuk penjawat awam yang masih baru lagi ni...kat sini juga kami mula buat network. Now..axa dah ada ramai kawan2 dari seluruh Malaysia yang akan sama2 bekerja dan membantu antara satu sama lain dalam urusan kerja lepas ni...

Sepanjang kursus ni.. selain kelas.. INTENGAH juga cabar peserta kursus dengan aktviti sukan. Antara nya bowling...ehheheh memang dah feveret axa kan.. Memang menang pun. Individu keseluruhan lelaki perempuan, axa dapat champion dan keseluruhan team pun...kami peserta induksi ni memang mengalahkan INTENGAH.

Pastu hari Isnin lepas pulak ada futsal. INTENGAH tak puas hati kot diaorg kalah bowling. Tapi kemenangan masih berpihak pada kami. Team lelaki menang dan axa yang main futsal utk team perempuan seri 4-4 dengan INTENGAH. Tu pun.. kami main 15 minit je sebab salah satu kereta peserta kursus accident masuk lubang besar.

So.. mudah-mudahan axa dan semua peserta Kursus Induksi Kumpulan 1 Bil 4/ 2008 akan berjaya dalam exam. Jangan kena mengulang udah la....
Team boling Kursus Induksi vs INTENGAH

Muka2 lega lepas exam





2 comments:

fini said...

err..mamat yg pakai jarcey kaler biru tu cam knl jer..ex-student utm ke?hhmmm...

as a.k.a axa87 said...

yup ex UTM..haffiz nama dia...