Wednesday, August 27, 2008

Went to Birthday Party


Salam petang Rabu. Hari bi baru dapat update blog. Banyak sebenarnya aktiviti axa ni, tapi tak terupdate sebab sangat busy. Isnin... busy preparation for anugerah Inovasi. Then semalam...seharian di Putrajaya sebab presentation anugerah Inovasi tu oleh team axa. Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar... So.. hari ni continue balik dengan kerja Sulit. Tapi macam nak demam la pulak.. running nose la..


Ok.. nak citer last weekend.. Sabtu gi attended birthday party Arish kat Seri Mahligai, Seksyen 9, Shah Alam. Arish ni anak sulung Aidil, cousin ayah aszra sebelah ayah. Aidil ni pemain violin.. tak sure masih di RTM atau dahh tukar jadi pensyarah kat Uitm. Majlis mula pukul 2 petang. Lepas cake cutting.. biasa la, aktiviti makan2 dan borak2. Jumpa sekali sekala dengan sedara mara ni memang seronok. Banyak betul nak citer. Auntie Yah dan Uncle Ayob pun turun dari Penang. The most happiest person, dah tentu Aszra. Bila sebut nak pergi birthday party.. terus je nyanyi lagu happy birthday. Heheheh... main je sepanjang masa si Aszra tu.




Ahad.. attend kenduri bertunang anak cousin axa pulak kat Subang. Selesai majlis terus ke Sg buloh, beli rumput untuk ditanam kat rumah KAMI. Tinggal half lagi yang belum tanam. Sempat la jugak menanam rumput kat rumah tu.. By this week... grill dan perabot baru akan sampai... tak sabor lak nak masuk rumah... tapi relaks...jangan terburu2.. maybe lepas raya kot baru masuk secara rasmi..heheheh

1 comment:

misa said...

kak as..

gath raya mb wat mane tawun ni..
ada port baru nampak :D
hihihihi....


miss MBians.. lama tak jumpaaaaa..waaaaa.. lama tak gossip2..nyehnyehnyeh..