Sunday, May 11, 2008

Selamat Hari Ibu

Salam Hari Ibu.
Selamat Hari Ibu buat semua Ibu-ibu yang di seluruh dunia umumnya... Axa menyambutya sebagai IBU untuk kali ke 2.. walaupun aszra masih kecil dan tidak faham apa2.. tapi axa tahu, aszra sangat sayang pada ibu dia ni... Tahun ni kami sekeluarga menyambut hari ibu di rumah je.. sebab adik masih belum boleh berjalan (selalunya gi makan special kat luar). So... dengan bantuan Uda..kami sekeluarga menyediakan hidangan Laksa sempena Hari Ibu. Kebetulan, kawan mak, Ah Soh sekeluarga pun nak datang visit kami. Untuk Mak..selain kasih sayang yang tak berbelah bagi.. kami hadiahkan sebuah purse baru dan kad ucapan hari Ibu. Suka tengok mak happy...

Ok la.. axa nak ucapkan Selamat Hari Ibu buat...

1. Emak - Terima kasih atas kasih-sayang, didikan... yang mengajar axa erti kehidupan, erti kemaafan dan erti ketulusan.... Sayang Mak, semoga panjang umur dan diberi kesihatan yang baik..
2. Ibu Mertua - Terima kasih Ibu.. atas kasih sayang yang sama seperti anak-anak Ibu yang lain... selalu faham axa dan axa happy sebab ada ibu mertua mcm Ibu.
3. Kawan-kawan axa - Kak Ezamrina, Iza Nordina, Ija (cousin), Julia (Moscow), Shikin (Girl-Charm), Ida (mummy to be)
4. Mleo - yang telah menjadi IBU pada Hari Ibu.. Tahniah, atas kelahiran anak perempuannya pada pukul 8.45 malam.
5. Dan semua yang bergelar Ibu.... SELAMAT HARI IBU!


3 comments:

eqbalzack said...

"SELAMAT HARI IBU..."

as a.k.a axa87 said...

thanks abg eqbal..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

Selamat Hari Ibu buat As .. wah cantiknya umh ;-)