Tuesday, May 20, 2008

KAMI balik Mersing

Salam... hari ni masih rasa penat. Malam tadi kul 11.30 baru sampai rumah...balik dr Mersing. Ayah Aszra memang nak buat rutin balik Mersing 2 bulan sekali. Hu hu hu...axa ok je..Maklumlah.. axa tak pernah jalan jauh balik kampung.. at least Mersing tu boleg jadi tempat kami sekeluara berehat...jauh dari kesibukan kota, sambil menghirup udara segar tepi laut..cewahh...

Aszra tergaru-garu kena gigit nyamuk

Kami balik hari Sabtu, banyak buat aktiviti mengemas je... Ayah Aszra dan Tok Ayah (ayah mertua) sibuk bakar2 sampah kat sekitar tanah 5 ekar tuh. Sambil2 tu jenguk pokok durian yang nampaknya dah berbuah...next trip balik Mersing..leh la merasa kot. Axa dan Ibu.. lebih banyak buat aktiviti dalam rumah dan kat dapur... anak dara axa yang sorang tu pun tak kurang hebat... redah semak duk ikut ayah dia...finally keluar semak, tergaru2, bintat sana sini...lasak jugak anak ibu.. Sabtu malam lepak rumah Acik (adik Ibu)..apa lagi tengok AF la. Sib baik Toi tak terkeluar..minat jugak kat dia..ada improvement.

Ayah Aszra redah je ombak Air Papan

Aszra bergaya lebih ngan swimming suit yang baru..tengok ayah dari jauh

Model tepi pantai kesayangan Axa

Ahad petang, aktiviti ke Pantai Air Papan. Kali ni ombak agak besar...so aszra mandi tepi je...ayah aszra yang ke tengah...tapi bahaya jugak.. Axa tak mandi.. malas nak salin2 baju...jadi camerawoman dah la.... Isnin... lepas kemas2..beli keropok lekor...kami pun gerak balik dalam kul 2.30 petang.. penat, tapi seronok sekali sekala jalan jauh.

I love u, U love me.. we are happy family, with a great big hug and a kiss from me to you, won't you say u love me too.. (lagu favourite aszra)

3 comments:

Aida said...

Sayang we all sefamily tak dpt join...malangnyee suami ku tu kurang adventerous. Nak buat camana..will try next time!
Maira ada sepasang swimming suit ytg dah kecik..still elok lagi brand triumph..can add aszra's collection eh! BTW..i think u all pakaikan swimming suit dia terbalik, sexy pulak tu nampak dada luas! nasib baik takde boobs lagi hehehehhehe!

as a.k.a axa87 said...

haha.. kak aida.. saya pun mula2 ingat terbalik.. tapi cutting dia memang cam gitu.. kalau terbalik kan... dia nyer riben jadi kat belakang pulak...so kesimpulan saya... org tu tersilap jahit kot..sebab tu murah sangat2.. rejected item la tuh..huhuhuh.. dah pakaikan baru perasan....

bulan july...asrof plan nak balik lagi sana lagi....jom..pi makan durian

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wah balik mersing yer .. sukatgk suasana kampung .. cantik swim suit aszra ;-)