Tuesday, May 06, 2008

Majlis Pertunangan Adik - 1 Mei 2008

Salam pagi Selasa.

Dah hampir 2 minggu axa tak menulis di sini. Axa benar2 sibuk seminggu dua ni. 27-29 April, axa outstation ke terengganu (will write about it). Dan seterusnya... Majlis Pertunangan Adik.. pada 1 Mei 2008. Alhamdulillah semunya telah selamat berlangsung walaupun ada peristiwa pahit yang takkan kami sekeluarga lupakan..esp adik yang akan kenang atau maybe akan citer kat anak cucu dia nanti betapa hebatnya majlis pertunangannya... Di sebalik senyuman, ada airmata... air mata kegembiran, air mata keharuan dan air mata kesakitan barangkali... Let the pictures do the talking..

Adik, selepas siap berhias..

Duduk dengan hantaran, dalam bilik

Hantaran dr pihak perempuan, special made by the 3 A (Ayah, adik, akak)


Hantaran dr pihak lelaki



Jari adik disarung kan cincin pertunangan


Taraaa... ni la bakal adik ipar axa

Family axa dengan bakal ahli keluarga baru (aszra tidur la pulak time ni)



Tahniah untuk adik, Arita Abu Bakar dengan pasanganya Khairul Hizad Mohd Yusof. Semoga berkekalan hingga ke jinjang pelamin.

2 comments:

tim said...

mula2 tgk skali imbas... terdetik kt hati.. 'eh, pakku???' pastu tgk lagi dgn mengamati betul2... 'bukanlaaa....'
kekeke... ada iras muka pakku plak tunang kesum...apa2 pon tahniah to kesum.... and kak as juga sbb bakal dpt adik ipaq...

-cDapee- said...

Slamat bertunang tuk adik kak As, dan semoga kaki cepat sembuh.. ermmm air tu kak As ke yg tumpah kan?? huhuhuh