Wednesday, January 02, 2008

Salam Tahun Baru 2008

A'kum...salam di pagi Rabu. Hari pertama berkerja di tahun baru 2008. Sekejap je dah habis 2007. Ini bermakna...axa akan melangkah ke satu usia baru...di mana nombor pemulaan umur berubah. Hu hu hu...masuk era 30 an. Rasanya baru je cecah umur 20 ..heheh..Apa2 pun bersyukur sangat, masih dipanjangkan umur dan diberi rezeki untuk meneruskan kehidupan.


Antara peristiwa pahit manis 2007.


1. Alhamdulillah..selesai buat kenduri Cukur Jambul dan Aqiqah Aszra.
2. Axa kehilangan Mak Teh yang sangat axa sayangi secara mengejut.
3. Axa berjaya tamatkan IS (mini tesis) untuk master axa.
4. Gi holiday dengan keluarga kecil axa ke Kuching Sarawak.
5. Axa tukar kerja...after 7 years kerja bawah company yang sama.
6. Axa konvo untuk kali kedua (Konvo master)
7. Axa kehilangan sahabat baik axa.


Azam 2008?? hehe.. semua org akan cakap pasal azam bila masuk tahun baru. Axa pun ada azam.. tapi biar axa sendiri simpan dan sendiri capai..hujungn 2008 nanti baru boleh citer tercapai atau tak...ok.. Selamat Tahun Baru untuk semua..semoga 2008 akan menjanjikan kehidupan yang lebih bermakna. Good Luck!

2 comments:

eqbal zakaria said...

semoga 2008 memberi banyak peristiwa manis. tapi jgn dilupakan peristiwa pahit sebab yg pahit tu memberi kita kekuatan untuk teruskan hidup ni...

mak farhah said...

selamat tahun baru 2008