Thursday, January 03, 2008

Cerita Tahun Baru 2008

A'kum....
Salam dipetang khamis. Axa banyak sangat kerja hari ni... esok sampai ahad, terbang ke Langkawi untuk BTM Strategik Planning meeting. Hari ni semua bahan nak kena settle.

Ok.. just nak share..cerita tahun baru. Malam tahun baru...axa dan ayah aszra lepak kat Nailis, Taipan, Subang. Hmm tempat cantik.. tapi not recommended la.. makanan, kureng sedap + orgnya yang tak berbudi bahasa. Spoil mood tahun baru axa malam tu. Sib baik air nya sedap dan nampak ceria.

Air je yang sedap...

Pagi tahun baru, kul 9.00 pagi..ija (cousin) call... mcm2 org mengandung ni mengidam. Kali ni Ija ajak gi Sg Congkak pulak. Hmm oleh kerana kami sekeluarga pun tak ada plan, so on je la.. kul 12 lebih dah sampai Sg Congkak. Sejuk giler air kat situ...Aszra sampai biru2 bibir.. tak tahan lama2. Yang berendam tak ingat dunia..biasala..ayah aszra, mamacu, angah dan ija...heheh. Sempat lah berpicnic makan tengah hari + makan kerang bakar. Kul 4.30 baru bertolak balik... letih la jugak... tapi berbaloi coz susah nak dapat masa bersama keluarga mcm ni...


KAMI


Aszra dan Sofia..dengan the only Aunties


Family kecil Ija


Aszra dan Sofia yang baru bangun tidur dalam khemah



Nuar kerja keras bakar kerang


Ni la..cousin2 rapat axa..


Susah nak dpt bergambar ramai2 mcm ni...

1 comment:

mak farhah said...

wah seronoknya berkelah...lama x buat xtvt cam ni