Wednesday, January 16, 2008

Being an artis (Entry Perasan Hu Hu Hu)


A'kum..salam tengah hari Rabu. Last night, lepas ofis, axa dan 3 org officemate, gi shooting kat studio untuk projek BLESS. Huhuhu.. jadi artis gitu. Tak pasal2 je nama naik..ehhe. First time merasa shooting mcm ni. Satu scene yang ringkas tapi kena shoot banyak kali dan banyak angle. Dengan lighting.. dengar director sebut 'rolling..action'. Sib baik la, tak terkeluar "walau rupamu tidak ku kenal, tetapi lubang hidung mu tetap menjadi pujaan hati ku".... Selesai shoot pukul 12 malam. (thanks ayah aszra teman kan axa.. suka gelakkan org je) Even rasa tension sebab menunggu director shoot talent lain.. tapi a good experience la.. but axa still bersyukur sebab axa kerja kat ofis.. bukan jadi artis..ehehe... Ada banyak gambar lagi kat Alam Setia


Sempat pose sebelum shooting



Time tengah shooting. Background biru.. director kata, diorg akan buat editing dan letak background real..

Tengah tengok 'Project Plan' dengan Tania

5 comments:

Leilanie said...

Axa....
wow...... glamour you.

You look marvelous.
:)

abg eq said...

waahhhh...suka sgt2 kat backdrop biru tu. mcm dinding umah abg eq je...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wah ada bakat jd pelakon pas nie ... aszra nmpk makin berisi .. pipi dia nmpk tembum .. comei sgt2 ... ada bakat main alat musik ... leh htr dia pg kelas musik pas nie ...

Omecool20 said...

Saya nak kata satu benda sahaja .... "PHEWWITTTT :D "..

As As.. boleh tahan juga pe'el melaram awak ye. :-)

as a.k.a axa87 said...

Kak Lanie
Glamour apa pun.. belakon pun pakai office attire...

Diana
Yup..aszra makin membesar, seronok tengok perkembangan dia.

omecool
Hahaahah.. baru tahu ker...heheh