Monday, May 14, 2007

Tag Lagi

Axa kena tag daripada Ayu. So ikutkan je la.....

1) How often do you shower?
Dua kali sehari. Kalau panas sangat 3-4 kali pun boleh. Sekarang ni panas sangat kan.

2) How often do you make up your bed?
He he he.. sekali je tapi kalau tak sempat terbior je la sampai balik kerja (mintak jasa baik ayah aszra tolong kemaskan)

3) How often do you wash your car?
Yang belah luar jarang sangat basuh sebab kereta Matrix tuh tinggi, kena hantar gi car wash je. Belah dalam, bila dah nampak serabut sangat, baru bersihkan. Biasa la..kereta org dah ada anak.

4) How often do you sweep/mop the floors?
Sapu sampah bila dah banyak sangat habuk atau hujung minggu kalau stay kat rumah Cheras la. Mop jarang-jarang berlaku kecuali ada air melimpah.

5) How often do you shower your pets?
Axa bela ikan, so ikan tuh memang dah mandi all the time.

6) How often do you see the dentist?
Sekali setahun atau bila dah sakit gigi sangat. (Gigi sihat la..)

7) How often do you buy perfume?
Bila perfume dah habis la. So far Pleasure axa masih banyak lagi. Pakai pun satu hari sekali je.

8) How often do you go for manicure & pedicure?
Pernah sekali masa nak kawin. Sekarang ni ketip kuku sendiri atau adik yang tukang cantik kan kuku.(Cantik ke?)

9) How often do you go to a spa?
Hmm.. pernah sekali je seumur hidup kat hotel apa tah..tak ingat, tu pun sebab dapat free. Tak ada member la nak gi spa. Ada saper2 nak gi?

10) How often do you go shopping?
Shopping seminggu mesti paling kurang 2 kali. Time nak masak gi shopping la. Tapi window shopping pun banyak jugak.

11) How often do you travel out of your country?
Tak pernah keluar pun. Dulu dapat offer, mak ayah tak bagi..

12) How often do you have sex?
Islam kata, citer bilik tidur ni berdosa kalau citer, so BIARLAH RAHSIA.

So, tu je la..jawapan2 axa. Nak tag saper ek. Ok.. kalau nama2 di bawah ni baca, sila jawab soalan yg sama kat atas dalam blog anda yer...

1. Anak Kuang
2. Budak Seni Bintang

1 comment:

anak kuang said...

wawawawa.. dah jawap dah.. uhuhuhu...