Tuesday, May 29, 2007

On her 1st Birthday


A'kum...
Salam di pagi selasa. Walau sedang sibuk pun masih sempat axa nak mencoretkan something kat sini. Ralat sebab semalam tak sempat nak wish coz sibuk sangat.

Semalam bersama 28 Mei 2007, ialah hari ulang tahu Aszra yang pertama. Axa cuti tapi terpaksa masuk kerja sebelah petang sebab ada urgent job yang nak kena settle. Sudahnya pukul 9 baru selesai. Itu pun masih banyak yang perlu di touch up. Semalam sempat juga keluar dengan Aszra dan ayah aszra ke One Utama dan makan di Secret Recipe. Even Aszra tak leh makan sangat, tapi Aszra makan brownies. Dia betul2 excited. Sorry Aszra, ibu sempat spent time dengan Aszra only half day. Tapi ibu janji we are going to have a very nice birthday party soon.

Semua tentang Aszra
1. Dia dah boleh berjalan by her own started on last friday.
2. Dia boleh suap makanan guna tangan kanan espcially roti.
3. Dia boleh pegang botol atau gelas untuk minum air
4. Dia boleh hisap air guna straw. (favourite drink..Ribena)
5. Dia dah pandai panggil axa BU..(sejuk je hati everytime dia panggil axa mcm tuh)
6. Dia suka buku.. dan dia pandai selak muka surat buku.
7. Dia boleh duduk dan tekan keyboard pc sambil pandang monitor (mcm dia tahu dia buat apa)

Banyak lagi tentang Aszra... tapi itu la... dia Aszra after setahun dilahirkan.. Iam proud to be IBU ASZRA.

p/s: nak wish juga.. Selamat Hari Lahir buat org yang axa anggap mcm abang dah...WAN MOHD ZAMILY WAN HASAN yang menyambut ulang tahun kelahirannya pada hari ini 29 Mei 2007. Tahniah juga diatas perkahwinannya dengan Suziane Haslinda Suhaimi yang berlangsung pada 26 & 27 Mei 2007 di Kelantan. Semoga bahagia ke anak cucu....

3 comments:

milo said...

hepi besday aszra.. makin comel laaa..

waaa.. sudah pandai cakap eh.. ehehehe.. lama tak guli dak kecik sorang nih..

abang..? bukan pakcik ke.. kekekeke..

hoho.. zam sambut hari lahirnye yg ke-3*, setelah upgrade status bujangnye...

kmnizam said...

happy besday aszra..
dah pandai tekan² keyboard erkk..nnt uncle ajar aszra main online games yaa hehehe

AfzaNistrator said...

Happy beday to Aszra.. ala, lame x jumpe aszra.. makin comel dah besar nih..nnt besar jd model ye.. Kak Afzan ajarkan.. hehhe terpesong anak Kak As..