Wednesday, May 09, 2007

Apa yang ku rasa takkan sama dengan apa yang kau rasa.

A'kum.. salam dipagi Rabu yang dingin dan menyejukkan. Rasa tak nak bangun je dari tidur pagi tadi. Malam tadi dah la balik lambat. Kul 2 lebih baru tidur. Dan pagi ni pulak hujan... best nya kalau dapat tidur kan. Sepanjang perjalanan ke ofis tadi hujan renyai2 dan jam yang sangat teruk. Sampai di Bukit Damansara, sebuah toyota Unser terbalik lepas langgar tiang lampu isyarat. Hmmm licin kot. Moral of the story..berhati-hati di jalan raya.

Axa tak ada idea nak menulis kat sini sangat. Currently axa ada personal project yang axa nak tumpukan. Mudah-mudahan ia membuahkan hasil. Ada suara bertanya mengapa axa banyak menumpukan blog ini pada Aszra. Dan jawapan axa ialah ASZRA ialah DUNIA axa dan blog ini adalah tempat axa dan dunia axa. Axa tak pernah meletakkan konsep disini kerana APA YANG AXA RASA TAKKAN SAMA DENGAN APA YANG ORANG LAIN RASA dan axa tak paksa siapa2 untuk faham apa yang axa rasa. Tepuk dada sendiri.. tanya selera sendiri...

3 comments:

milo said...

skali tgk nampak mcm azsra pakai lens besarkan mata hitam.. macam awek jepun.. awek jepun..???!! hahaha..

as a.k.a axa87 said...

ni mata original tau.. tak main le lens2 ni.. he he he..purely aszra without any editing.

p/s: jatuh cinta dengan anak sendiri

bANgsaL buROk said...

tomeinyer aszra...lama tak jumpa dia.. windunyer...heheheh..