Tuesday, December 12, 2006

Catatan Hujung Minggu yang penuh

A'kum.. salam dipetang selasa. Kat tingkap dr cubical axa ni, nampak cerah je hari. Alhamdulillah tak hujan. Tak le jam jalan nak balik karang. Hari ni memang berlambak2 kerja axa. Dengan kerja ofis yang banyak benda nak kena upload dan juga kerja sampingan membantu seorang sahabat. Semuanya pasal web.Weekend axa dan sehari cuti sempena hari jadi sultan selangor dipenuhi dengan macam2 aktiviti dan yang penting bersama aszra.

Axa sampai rumah dah masuk hari sabtu, kul 2 kalau tak silap. Ni gara2 gathering bowling la. Habis nya kul 12, lepak2 minum kat Maju, sampai umah lambat la jawabnya. Sampai2 je axa tak leh tidur sebab nak kena buatkan puding buah2an untuk birthday Maira esoknya. Sempat axa beli acuan puding yang ada bentuk2 kartun. Axa buat dua perisa, mango dan orange dan letak kan fruit cocktail sekali. Sedap jugak. Tidur kat pukul 4. Aszra pun dah tidur ngan wan ngan atok, tapi sempat juga axa culik aszra bawak masuk bilik untuk tidur ngan axa. Pagi bangun awal sikit sebab nak kena gi cari present untuk Maira.Lepas beli hadiah kat Klang Parade, terus gi umah Kak Aida kat Shah Alam. Semua ada. Aszra biasala, bila jumpa Maira dan Hazrik, tersenyum2 dia. Majlis mula pukul 2 lebih. Maira yang comel tu malu2 potong kek Little Mermaid dia yang ditempah khas.. sedap kek tuh. Makanan pun banyak. Ada satay, roti jala, vegetable salad, karipap, kuih bingke, puding, mee hoon dan mcm2 lagi la. Kenyang jugak axa petang tuh. Aszra pun sib baik mood baik. Kiteorg balik umah dalam kul 9 lebih jugak la.

Ahad, pun kena bangun awal. Hari ni kea handle tournament boling MB 4 in 1 kat EP. Biasa la, axa ni seketeri, so kena kerja kuat sikit. Sampai EP kul 9.30 tak ada org lagi. Kul 10 baru ramai, alhamdulillah 40 orang join hari ni. Capai target. Axa main jugak, tapi biasa la..dengan kecederaan kaki ni, memang tak leh menang la. (kalau tak cedera pun lum tentu leh menang). Thanks to Mamacu yang sudi jaga aszra. Nanti akak belanja tengok wayang ok. Kul 1 lebih axa gerak ke wedding Kak Zaliha, ex-officemate axa. Tak sangka, kawin ngan ex-officemate axa jugak. Bila masa le diaorg ni bercinta. Tau2 je dpt kad kawin. Apa2pun tahniah. Lapar sangat axa ni, sampai tambah nasi dua kali. He he he...

Isnin, axa cuti. Plan hari tuh semua nya untuk siapkan barang2 hantaran untuk sabtu ni. Gi umah ucu dan bincang pasal barang2 yang belum dibeli. Pastu gi giant untu beli coklat, sejadah dan apa2 yang patut. Malam plak, axa masak hokkien mee wantan. First time masak menu tuh. Jadi la jugak. Pastu layan finale episode Criminal's Mind. Boring betul la.. dah habis season. Next week start dengan NCIS plak. Season berap axa tak sure. Dulu layan jugak NCIS. Memang tiap2 isnin, axa akan layan CSI (ntv7) dan Criminal's Mind (8tv).

4 comments:

ninest123 said...

replica watches, nike outlet, sac longchamp, longchamp, longchamp pas cher, nike free, louboutin outlet, longchamp outlet, louis vuitton, ugg boots, jordan shoes, tory burch outlet, nike air max, ray ban sunglasses, tiffany and co, uggs on sale, ralph lauren pas cher, prada outlet, polo ralph lauren outlet, prada handbags, oakley sunglasses, nike roshe run, nike air max, cheap oakley sunglasses, ugg boots, louis vuitton outlet, michael kors, ray ban sunglasses, louboutin pas cher, kate spade outlet, tiffany jewelry, air jordan pas cher, air max, burberry, louboutin, polo ralph lauren outlet, nike free, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, oakley sunglasses, longchamp outlet, louboutin shoes, louis vuitton, gucci outlet, louis vuitton outlet, replica watches, louis vuitton, oakley sunglasses, chanel handbags, christian louboutin outlet

ninest123 said...

coach outlet, hollister pas cher, abercrombie and fitch, converse pas cher, ugg boots, lululemon, true religion jeans, tn pas cher, oakley pas cher, ray ban pas cher, michael kors, hermes, michael kors outlet, true religion jeans, vans pas cher, mulberry, hollister, nike roshe, michael kors, michael kors outlet, vanessa bruno, nike free run uk, true religion jeans, new balance pas cher, nike air max, timberland, michael kors, coach outlet, ugg boots, ray ban uk, replica handbags, north face, true religion outlet, michael kors, ralph lauren uk, nike blazer, lacoste pas cher, nike air max, nike air max, michael kors outlet, burberry, air force, sac guess, coach purses, north face, hogan, michael kors outlet, kate spade handbags, michael kors outlet, burberry outlet online

ninest123 said...

iphone cases, mcm handbags, wedding dresses, lancel, p90x workout, babyliss, soccer shoes, ferragamo shoes, mac cosmetics, soccer jerseys, longchamp, gucci, timberland boots, nike huarache, lululemon, insanity workout, converse outlet, celine handbags, birkin bag, louboutin, new balance, asics running shoes, ghd, nike roshe, hollister, hollister, reebok shoes, nfl jerseys, nike trainers, nike air max, converse, ray ban, jimmy choo shoes, oakley, vans shoes, mont blanc, north face outlet, hollister, valentino shoes, abercrombie and fitch, beats by dre, herve leger, chi flat iron, north face outlet, instyler, ralph lauren, vans, nike air max, baseball bats, bottega veneta

ninest123 said...

montre pas cher, thomas sabo, moncler, moncler, moncler, karen millen, bottes ugg, toms shoes, pandora jewelry, links of london, ugg boots uk, canada goose outlet, pandora jewelry, canada goose outlet, supra shoes, hollister, moncler, pandora charms, ugg pas cher, louis vuitton, canada goose, moncler outlet, sac louis vuitton pas cher, moncler, moncler, wedding dresses, canada goose, swarovski crystal, moncler, louis vuitton, ugg,uggs,uggs canada, ugg,ugg australia,ugg italia, replica watches, canada goose, coach outlet, pandora charms, canada goose, doudoune canada goose, marc jacobs, louis vuitton, louis vuitton, canada goose uk, juicy couture outlet, juicy couture outlet, swarovski