Thursday, March 26, 2009

She and My Makeup

Salam petang khamis. Sejuk je.... hujan kat Bukit Kiara ni. Saja je.. sementara bos2 cuti belaka ni.. leh la layan blog. Saja nak ngomel pasal anak dara axa yang sorang ni. Lately ni, asal bersiap je.. sibuk nak mintak make up.. pastu nak pakai sendiri pulak. Adooiii... ni mesti sebab selalu tengok ibu dia guna makeup la kot. Paling dia suka sekarang...axa punya Manly Color Palate. Elok je tangan kecik molek dia tu bukak laci dan keluarkan Manly tu. Ngeri je axa tengok... sayang woo... ada more than 100 colors kat situ. 3 tingkat lagi. Beli kat Anese. Last nite, sebab dah bosan duk tinggal berdua ngan ibu, Aszra mintak nak makeup pulak. Sabor je la... bagi je la dia cuba 2-3 color. Pastu bila dia tengok kat mata dia tu dah bertempek warna... senyap la dia.. pandai lak tu nak simpan balik. Good girl anak ibu. Apa2 pun.. at least aszra ada sifat kewanitaan..heheheh
Pening kepala fikir nak tenyeh color apa

Ahh.. pakai je la... yang penting letak je kat mata

Okeh..dah siap..nampak tak mata aszra??

5 comments:

CaMaRPuTiH said...

Axa.. kalo i jd u sure runsing sbb bdk2 ni mana pandai guna elok2. kene pantau tu wo. abis nnt dikerjakan.

my dotter selamatla x reti main make-up2 ni coz she just follow me yang x suker make up hhehehe. I just keep the basic jek tu pn pakai if necessary.

as a.k.a axa87 said...

tu la..memang sayang nak bagi dia main. Just bagi dia try 1-2 color je.. then dia senyap la.eheheh

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wahhh canteknya make-up tue kaler2ful ... brand apa ni axa ... puashati kalau dpt satu nieh ;-)

itangmanih said...

as...sarung cushionmu sama ngan sarung cusionku...huhu..

as a.k.a axa87 said...

Diana.. tu Manly Professional makeup. Memang best..lebih 100 colors. Puas hati.

Kak Mareld.. nampak aja yer...ehehhe