Tuesday, September 30, 2008

Salam Aidilfitri

Salam 30 Ramadhan... Hari ni last day semua umat islam berpuasa tahun ni.. Sempat lagi axa online... actually axa kat Setia Welcome Center.. Sales Office Setia Alam.. ada urusan sikit kat sini.. so alang2 ada internet.. apa lagi.. update blog la...

Ok la.. just nak ucap kan Selamat Hari Raya Aidil Fitri kepada semua yang mengenali axa.. Axa juga ingin menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf sekiranya terdapat kesalahan yang axa sedar atau tidak sedari. Semoga di hari raya tahun ini.. menambah kan lagi keberkatan dan disamping mengeratkan lagi tali persaudaraan(macam ayat dlm kad raya la pulak). Pada yang balik kampung... hati2 memandu. Tahun ni, raya pertama axa di kapar, umah mak.. raya kedua akan terus ke Seremban dan axa serta keluarga mertua akan terus balik ke Mersing Johor... So..sekali lagi..Salam Aidil Fitri...

Asnida
Asrof
Aszra

2 comments:

sue.anne.na said...

as/arop,
selamat hari raya!!!

nanti buat open house (umah baru tu) ajaklah kamiorg :D

Anonymous said...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!