Tuesday, September 02, 2008

On My Birthday


Salam... 31 Ogos 2008, Alhamdulillah axa diberi peluang setahun lagi untuk menyambut ulang tahun kelahiran axa yang ke 30 tahun. Good Bye 20s..Welcome 30s. Usia semakin bertambah. Axa bersyukur dengan setiap kurniaan Allah, sepanjang 30 tahun axa menumpang di atas muka bumi ni. Pada umur 30 tahun ini, Alhamdulillah... axa masih mempunyai keluarga yang lengkap, mempunyai seorang suami dan anak, pekerjaan yang tetap dan kehidupan yang bagai axa adalah sebuah kehidupan yang sederhana dan sempurna... Untuk birthday axa tahun ni, kami sekeluarga ke Restoran Chandayu, Pulau Indah. Restoran makanan laut ni, terletak2 betul2 kat jeti sampan2 untuk orang ke laut. Best jugak makan kat situ...
Aszra yang sangat happy..especially bila ada birthday...
Dua orang "POLICE" yang selalu jaga axa
@ Restoran Chandayu, Pulau Indah

8 comments:

shuzana said...

hepi belated beshday..

-cD- said...

Happy Belated Birthday Kak As...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

Heppi Belated Bestday As ... wahhhh anak merdeka .... as best ker rest tue .. x pernh mkn kt situe .. nanti leh bgtau experience ok ;-)

as a.k.a axa87 said...

Thanks Shu, Cd and Diana.

Diana...restoran tu kecik je.. ala2kampung. Tapi udang, ikan, sotong dia semua besar2 la...puas makan..heheheh.

as a.k.a axa87 said...
This comment has been removed by the author.
milo said...

hepi belated besday!!




p/s : apsal asik rejek bile nak post kat shoutbox.. kene ban ke.. muahahaha..

Naidanish said...

salam as,
selamat berkenalan. saye ex-classmate asrof mase kt kgv dulu. hepi belated bday kpd awak ye..

p/s: geram tgok anak u all tu, comel sgt!!

suhail's....mum said...

hai...as...

happy besday....actually aku memang ingat b'day hang tiap tahun..
tapi tak berkesempatan nak wish...
ermmm rindu nak jumpa...well hope satu hari kita leh jumpa balik...citer2...kenal2 hubby masing2 anak2....
miss u friend...