Monday, September 15, 2008

Kesibukan sepanjang Ramadhan

Salam 15 Ramadhan.. Kejap je dah separuh bulan puasa. Lagi 15 hari raya la pulak. Sangat cepat masa berlalu. Axa ni sepanjang bulan puasa ni la pulak..sangat sibuk dengan kerja. Ayah Aszra kata, sejak kawin dengan axa, tak pernah dia tengok axa sesibuk dan se stress ini. Kalah kerja private. Tu la.. kalau ada orang selalu kata kerja government ni goyang kaki...silap la. Mai la cuba masuk government.. baru tahu langit tinggi rendah...heheheh.

Barisan AJK MB

Makan sampai kenyang

Even sibuk bebenor sepanjang hari bekerja.. tapi bila time buka posa, kena enjoy buka puasa juga. AJK2 MB pun ada buat gathering berbuka puasa, acara wajib setiap tahun. Kali ni kat Hotel Seri Petaling. RM 46.. dan sangat berbaloi.. banyak pulak tu makanannya. Daging bakar, kambing bakar..ketam goreng...yummy.. sedap2.. Kali ni 15 orang join buka puasa. Lama kami tak jumpa.. dapat la jugak tengok Baby Hana, princess Mleo & Husin. Lepas buka posa tu... ramai2 gerak ke EP, port kami main boling. Actually tak bawa bola boling pun... tapi lama tak main...so main je guna house ball dan house shoe.. axa yang pakai long skirt dan Sato yang pakai baju kurung pun bantai main jugak... rindu benar kot lama tak main...huhuhuh...

Kami


Depan Hotel Seri Petaling

Then.. Ahad 7/9 pulak.. axa, ayah aszra dan Aszra ke Iftar '08, MRSM Jasin batch 94/95. Tu batch ayah aszra la... Buka puasa kat Penang Village Taman Tun Dr Ismail. Cantik restorannya. RM 45. Makanan pun ok..tapi tak banyak pilihan sangat. Lama juga lepak kat situ... biasa la ayah aszra jumpa kawan2 sekolah dia.. banyak la boraknya...
Aszra

Gambar ramai2 dengan ex MRSM Jasin & family

3 comments:

mamaREDZHA said...

wah..mkn2 makan... beh tu mkn reramai, kumpul kengkwn lama... bulan posa nie mmg bulan rezeki kn? mana2 pn makan je...

p/s : tomei nye aszra!

Naidanish said...

yer la..bln pose mmg bln keberkatan kan..mase ni la digunakan utk gathering dsb..

sue.anne.na said...

mari mari.. org lelong tupperware dan baju :D