Monday, September 22, 2008

Minggu-Minggu Akhir Ramadhan

Salam 22 Ramadhan. Lagi 8 hari je nak raya.... Di minggu2 akhir ramadhan ni la makin sibuk pulak rasanya. Dengan kerja yang tak putus-putus, persiapan wedding adik lagi... dengan preparation masuk rumah baru lagi... letih sungguh. Nak update blog pun tak sempat. Ni sementara ada masa.. update je la apa2 yang patut.

Cupcake Ramadhan..
Tempahan cupcake berjalan seperti biasa, even bulan puasa ni. Berbuka ngan cupcake pun best jugak...ehheee..Hujung minggu ni...ada large order..





Aszra paling suka bila ibu buat cupcakes

Rumah Kami..
Perabot baru dah siap masuk... langsir pun dah siap pasang. Kitchen cabinet tengah dalam pembikinan...tikar/carpet pun dah pasang. So...dlm checklist tinggal nak beli water heater untuk 3 bilik air dan peti sejuk baru....huhuhuh... Memang cadang lepas raya nak pindah masuk.. nak kena angkut set bilik tidur kat umah mak tuh... nak bagi laluan kan set bilik tidur wedding adik pulak.. Sementara tu, kat rumah Cheras..axa dan ayah aszra buat proses pembuangan barang2 yang tak pakai dan pack barang2 yang nak dibawak pindah.. banyak nyer nak kena buat.....

1 comment:

Omecool20 said...

:-) mcm2 awak kan ... menunggu utk open house Axa :-)