Thursday, June 26, 2008

Wah! Terlebih Sudah...

Salam...Wah!.. axa yang terlebih ni, heheheh... Seperti dalam gambar di atas.. axa bergambar ngan Stacy..juara AF 6 tu.... jumpa Stacy ni kat depan office ayah Aszra. Actually office ayah Aszra ni sama building dengan Maestro Talent. So.. selalu sangat la jumpa artis2 AF atau artis Astro kat sini..coz dioarg guna lift yang sama... Pernah jumpa ngan Mawi..Heliza, Yazier.. Johan, Zizan.. ramai la.. tapi tak pernah lak nak ambik gambar ngan diorg ni. Entah tetiba semalam...nampak Stacy ni sorang2 tunggu kawan dia.. so ambik la gambar sekejap. In fact..axa pun memang suka la dia..coz dia memang talented kan. Ada suara yang mantap dan memang seorang penghibur. Layak benar jadi Juara.

3 comments:

Navin said...

hi there ^^

mama nina said...

amboi memang terlebih sudah dah ni... nak ambik gambar jugak!!

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wah bestnyer .... terlebih sudah .... rezeki dpt jumpa artis bkn selalu kan ;-)