Tuesday, June 10, 2008

Gambar2 Sekitar Birthday Party Aszra

Kat bawah ni gambar2 sekitar birthday aszra. Ramai yang axa tak sempat ambik gambar. dan ada banyak lagi yang axa tak sempat upload...nak tunggu dr juru kamera professional pulak..hehehe..tunggu...






Tok Ayah, Tok Andak dan Atok yang menghiburkan kami semua.



Kek Birthday Aszra dengan tema Barney yang ditempah khas dari Kak Ram Keramat.

Sesi Cake Cutting... Aszra terjuga sangat.


Decoration yang simple tapi ikut tema Barney jugak


Board kedatangan - semua tetamu kena sign kat sini... nak frame dan letak kat bilik Aszra.


Aszra ngan Ibu yang dah agak kepenatan


Ayah Aszra layan gitar jugak..


Axa & family...finally semuanya selesai dengan selamat.


Aszra yang happy sangat bukak hadiah esp dengan Laptop barunya.

2 comments:

tim said...

meriah tol party birthday aszra... hepi belated birthday to atun yg tomei!!

Mami Nina said...

ruginya tak join this party... btw happy belated birthday Aszra yang coeml sangat sangat