Saturday, June 28, 2008

Lovely Dinner @ Tony Roma's

Salam... Friday night... axa bawak ayah aszra gi dinner kat Tony Roma's Cineleisure, Damansara sempena birthday nyer yang jatuh pada hari tu. Memang tak bagi tahu dia nak dinner kat mana... sampai2, terus gi situ. First time makan kat situ.... memang setiap kali birthday ayah aszra, axa akan belanja dia... ayah aszra suka western food... Outback dah..Chilis pun dah...so kali ni.. Tony Roma's. Dengar nya... Ribs dia sedap...


Kami

Makanan kat sini....memang sedap, but tak leh lawan ribs TGIF la.. untuk starter, diaorg bagi Complimentary French Bread & Garlic Spread. Axa order Rosemary and Garlic Grill Chicken...sangat sedap! Dan ayah Aszra orfer Bountiful Beef Ribs Roma Rack.. Sangat kenyang. Lagi satu yang best kat sini...service dia bagus. Mula2.. diorg akan buat BBQ sauce demo.. utk perkenal kan 4 jenis BBQ sauce diaorang. Pastu makan ribs pun kena ada bip.. macam baby pulak.. ayah aszra refuse.. tak nak pakai..heheh... Kami sangat puas hati... cost pun just 100 ++ jer... tak sangka harga dia mcm tu...

Rosemary & Garlic Grill Chicken

Bountiful Beef Ribs Roma Rack


Tengah sedap meratah ribs

Btw.. again... Selamat Hari Lahir buat my beloved ayah aszra... Love u so much!

2 comments:

aida syukriah said...

axa, tony roma's ni kat Damansara saja ke ada? Macam sedap je. Tapi jauh la nak pergi sana. Seronok la tengok u all ni, ada je aktiviti.

Asrof said...

bBbbBuuuRrrPpp!!! alhamdullilah.... sape lagi nak blanja makan nie??...