Friday, June 13, 2008

The Incredible Hulk vs Ayah Aszra


Salam...di tengah malam.. dah masuk hari Jumaat dah pun time axa tulis blog ni. Sebenarnya axa baru je balik dr GSC Leisure Mall...mesti la tengok wayang kan... citer apa??? dah tentu THE INCREDIBLE HULK. Seperti biasa... ayah aszra mesti la tak nak ketinggalan utk tengok favorite character dia kan..hari ni hari pertama tayangan....siap pakai tshirt HULK dia lagi..

Disebabkan minat kat character ni la...dia guna HULK as nickname kat MB nyer group.. semua duk panggil dia HULK instead of nama dia sendiri... ada yang tak tahu nama sebenar ayah aszra...asyik HULK je yang diorg sebut... Kalau nak citer pasal komik... pun berlambak2 komik HULK ni.. dan axa sendiri pernah hadiahkan dia dengan patung HULK...mahal wooo axa beli. Ingat lagi tahun 2001... axa beli kat KLCC. Masih ada terletak atas meja ofisnya... dan kat rumah ni, ada miniature HULK.. dan super hero yang lain...


Ok la... cerita tentang movie ni.... axa bagi 4 bintang. Bagi axa movie kali ni lagi best berganda2 kalau nak compare dengan movie yang pertama few years ago. Kali ni penuh aksi ..puas hati dapat tengok scene HULK yang comel tu berlawan dengan US Army dan finally dengan hulk jahat. Dan paling best bila penampilan istimewa Tony Stark (Iron Man) di hujung cerita. Tertanya2 jugak nape lak si Iron Man nak tunjuk muka dlm citer ni. Ayah Aszra kata... nanti Iron Man, Hulk, Spiderman akan bergabung dalam satu citer yang diberi nama The Avenger. Super2 hero bergabung lawan org jahat. Sama mcm dalam komik The Avenger jugak. So...tunggu je la kan.... nanti mesti ada movienya... so, saper2 yang minat character2 super hero dan bab2 komik ni... apa lagi, gi ler tonton citer ni. Best!

2 comments:

mami Ina said...

ni betul2 giler komik ni. cool la your hubby. Your daughter ada ikut jejak langkah hubby u tak?

as a.k.a axa87 said...

hai mami ina... aszra pun dah tunjuk tanda2 giler cartoon and comic ni.. tak apalah..at least she have something to share dengan ayah dia sampai besar hehehe...