Wednesday, June 18, 2008

Kasihnya Ayah Sanggupkah Berpisah

Salam... entry ni sepatutnya axa tulis pada hari Ahad lepas. Tapi lately ni axa sangat sibuk sampai tak ada masa nak update blog. Hari ni pun... sebab something happen, tu yang boleh relax kejap kat rumah sambil update blog ni..

Ok la.. Actually axa nak wish Happy Fathers day buat lelaki2 dalam hidup axa yang masing2 adalah seorang ayah.


1. Buat ayah axa...Abu Bakar bin Jabar.. The best ayah in the world...Semoga ayah panjang umur dan sihat2 selalu. Axa memang rapat dengan ayah. Dari kecik mak kata mulut axa tak henti2 sebut Ayah je... nak gi toilet tengah2 malam pun jerit Ayah. Sampai hari ni axa tak pernah malu untuk kiss pipi ayah walau depan orang ramai. Sayang ayah sangat!


2. Buat Ayah Aszra. Lelaki yang menjadi ayah buat satu2 nya buat hati axa tuh. Axa rasa...aszra memang ikut axa kut... sebab sekarang ni mulut aszra pun asyik sebut ayah je... Pantang ada ayah kat rumah... dia akan fully uitilized masa yang ada utk main dengan ayah dia... tak leh berenggang. Sometimes axa pun dia dah tak kisah...huhuhuh...tapi tak apa la... axa pun macam tu jugak dulu dengan ayah.. So Ayah Aszra...love u so much. Jadi lah ayah mithali ok.

3. Buat Ayah Mertua..Abdul Rauf Abdul Rahim yang sangat prihatin esp pasal hal2 yang berkaitan dengan polis. Terasa beruntung ada ayah mertua yang masih ada 'power' even dah pencen... at least dpt jugak layanan yang baik bila berurusan dengan unit beruniform biru ni...Thanks so much ayah!

Axa buat kek fathers day - Chocolate & Cheese Cake

Hadiah utk Ayah Aszra - Komik IRON MAN ANNUAL 2009

Ayah pulak, dapat Jam Tangan Casio dari Axa dan adik

Suka sangat main dukung2 belakang

Main buai kat Bukit Jalil Golf Club

1 comment:

fizzoottt said...

aku tahu ko memang anak ayah. Dari dulu sampai sekarang. Bagus la anak ko pun rapat dengan ayah dia.