Monday, March 31, 2008

Another weekend story

Salam pagi Isnin..
Alhamdulillah.. axa dan family semakin sihat dan kembali aktif dengan macam-macam aktiviti. Sabtu.. lepak kat rumah kak Aida.. memang dah plan nak to have family dinner sama2 sempena birthday kak Aida on 28 March. Happy 35th birthday this year...Semoga lebih sihat dan ceria selalu.

Kak Aida tengah potong kek..tu tiga orang budak kecik yang tak sabar2 nak tiup dan makan kek

Ahad
Seawal kul 11 pagi.. axa , aszra dan ayah aszra dah keluar. Destinasi pertama ialah Function Hall, Setia Alam. Hari ni ada kempen derma darah. Axa memang dah biasa derma darah. Kali ni yang ke 10 la.. Axa mula menderma sejak umur 19 tahun.. kat UKM masa tu. Every year ada buat kempen ni.. pastu masa kerja di KUB Malaysia dan UNITAR pun, every year ada kempen derma darah. Axa pernah juga derma untuk arwah adik Safiyya yang menderita penyakit Hati. So..sesiapa yang mempunyai kesihatan yang baik, axa galakkan pergi la menderma darah...


Tengah derma darah..

Destinasi seterusnya ialah.. ke birthday party Amira Syafrina, anak Apek (kawan ayah aszra) kat Teluk Menegun Klang. Singgah kejap kat Parkson, Klang Parade..beli hadiah. Ramai juga tetamu yang hadir. Makanan pun banyak ..siap ada orang masak burger lagi dan boleh makan burger tu banyak2 kali..panas2 ..hehehe.... Happy birthday to Amira Syafrina and thanks to Apek & Leen for having us yeasterday..

Sessi cake cutting..Aszra pun menyelit jugak

Destinasi seterusnya.. ialah gi shopping kat Jalan Tuanku Abdul Rahman.. Gi Semua House, Gullatis.. hmmmm semua nya utk preparation of Adik's pra-big day.. hehhehheh.. nanti axa cerita lebih lanjut. May will be a busiest (betul ke ejaan ni) month untuk axa...

2 comments:

misa said...

big day? tahniah to kesum.. ;)

as a.k.a axa87 said...

hehehe.. bulan mei ni.. pre-big day baru..