Monday, March 10, 2008

Untuk ADIK - Selamat Hari Lahir

Salam
Hari ini 10 Mac 2008, ulang tahun kelahiran satu-satunya adik axa, Arita Abu Bakar yang ke 26 tahun. Last night we all gi dinner kat Kelab Tasik Putrajaya sempena birthday adik hari ni.

Untuk adik! (saper yg tak kena mengena tak payah baca pun tak apa.. its just a story of adik dan akak & nobody will understand us)

Adik, selamat hari jadi.. just nak tulis something untuk adik kat sini.... this year may be the last year adik celebrate birthday as anak dara mak ayah.. (u know what i mean). Sometimes, i know.. i am not a very good akak untuk adik, but i do care & always try my best to become your idol (hhmm idol ke..susah jadi akak ni).. Adik, the only adik yang akak ada... (adik ipar pun tak ada).. the one yang selama ni akak sangat sayang selepas mak ngan ayah. Even, arop dan aszra muncul, my love for u never changed and will never! Tuhan je yang tahu... Accepting u are gonna have your own family is not an easy thing untuk akak.. esp akak tahu, iam not the only person yang adik akan sayang mcm dulu2.. kalau dulu.. akak paling tak suka orang lain ambik adik jadi adik angkat..semua becoz akak tak nak adik sayang orang lain. Akak tak suka bila terasa... somebody nak rampas adik dari akak... but now.. i need to face the fact that my only sister ni dah besar panjang... dan dah nak kawin. Susah sebenarnya nak terima tapi akak realize.. mungkin ini yang adik rasa masa akak having asrof as my husband! So, knowing u.. selagi adik adalah adik akak, akak yakin.. adik akan dan terus sayang akak SAMA mcm akak sayang adik.. as i wrote before.

So.. sekali lagi selamat hari lahir buat adik yang sangat-sangat akak sayang (mcm aszra bukak tangan dia).. Maaf.. if i cant be the best for u! Thanks for being a wonderful sista for me.. I do miss all the moments with u masa kecik2.. proud to have u as my little sister.. thats y akak selalu bawak adik ke mana je! I want people out there to know that I HAVE U AS A GREAT SISTER! Love u so much.

Love,
Akak
10 Mac 2008
Aszra dgn the only MAMACU
Singgah Alamanda sebelum gi dinner

Ngan aszra dengan latar belakang tasik Putrajaya


Kami @ Kelab Tasik Putrajaya


My beloved family - Depan Kelab Tasik Putrajaya

3 comments:

Akinogal said...

See Here

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

serius tersentuh hati baca surat utk adik axa tue .. kita pun dah cuba yg terbaik utk family kita kan ... heppy belated bestday to ur sis ;-)

as a.k.a axa87 said...

hehehe... emo sikit entry tu.. tapi both of us memang sangat rapat.