Friday, March 07, 2008

Another Bowling Story

Salam....
Jumaat, axa mewakili cawangan kecil ICU, JPM untuk Kejohanan Bowling anjuran Puspanita. Huhuhu.. biasalah.. dah kerje gomen, kenalah main untuk gomen kan. Kejohanan ni berlangsung di Alamanda.. jumpa Sato yang mewakili JPA. Selalu fight kat MB.. kali ni fight ikut Jabatan...Rata2 yang datang bagus-bagus belaka. Team bertanding ada dalam 30 team.. Team axa tak dapat any placing.. tapi axa agak terkilan, sebab the best 4 for individual.. akan mewakili JPM ke peringkat kebangsaan... dan axa telah mendapat NO 5 dengan beza 8 jatuhan pin je dengan yang dpt no 4 tuh... aduhaiiiiiiiiiiiiii..... nak buat cam mana, bukan rezeki axa untuk wakil JPM... but axa agak puas hati coz ini antara pencapaian terbaik dalam permainan bowling axa...




Dengan Sato

Our new family member

Alhamdulillah.. Haqeem bin Haris Izany telah selamat dilahirkan pada hari Selasa 4 Mac 2008 yang lalu. Anak ke tiga Kak Aida ni lahir di Poliklinik Umra, Shah Alam.. Tahniah utk Kak Aida dan family. Bertambah sorang lagi cucu Tok Wan dan Tok Ayah.. Suka tengok Haqeem yang cute dan masih merah. Hmmm... bila lak nak tambah ni.. rindu lak tengok baby ni..hehehhe..
Ni lah Haqeem.. cucu ke 4 dalam keluarga Che' Ah dan Abd Rauf..

1 comment: