Thursday, February 14, 2008

Doa Ibu untuk Aszra


" Ya Allah Ya Tuhan ku.. Kau jauhi la Aszra ku dari sebarang kecelakaan, dari sebarang penyakit, dari sebarang bencana. Kau lindungi la dia dengan limpah rahmat dan kasih sayang Mu. Sesungguhnya Engkau Tuhan Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani"


Aszra tengah demam. Pagi ni dia merengek sambil tunjuk sakit kat perut. Dia lapar sebenarnya.. Dia nak makan... tapi ada infection kat mulut sampai aszra tak leh makan dan minum susu pun. Dia hanya boleh minum air. Semalam dah bawa ke klinik. Memang dia dah kenal klinik dan doktor. Nampak je, terus nak ajak keluar. Siap ckp "cepat, cepat".. Dan buat pertama kali, dia ckp sakit kepala dan mintak axa picit. After picit2 kan..baru mcm ok. Tapi sampai pagi tadi asyik meragam tunjuk perut dia sakit. Asyik menangis. Serba salah axa nak meninggalkan rumah pagi tadi. Really hope aszra akan recover dr demam dan kembali aktif mcm selalu. Ibu sayang aszra banyak banyak.

4 comments:

mama fatini said...

siannye aszra.. akak camne skang dh oke dh..moge cepat sembuh aszra jgn risau2 kan ibu yer

tim said...

ciannyer atun tak sihat. moga cepat sembuh... muahs sket kt pipi dari auntie tim!

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

diana doakan aszra cepat sembuh .... kembali ceria pas bak demam k ;-)

Anonymous said...

hellooo... daphne is not cina okay. she's a kadazandusun beauty. don't forget our country bukan melayu, cina, dan india dan bukan semenanjung malaysia sahaja. lagi multi-cultural tau.. sila prihatin...