Thursday, July 26, 2007

Tentang Aszra

A'kum..
Salam hari khamis. Kejap je masa berlalu...dah nak masuk hujung bulan julai dah. Harap2 dalam tahun ni.. akan berlaku perubahan dalam hidup axa...perubahan yang lebih baik untuk axa dan keluarga.

Bercerita tentang aszra, dia masih kurang sihat. Selsema batuk. Semalam...dia main dengan axa. Main bear2 dia yang banyak tuh... antaranya Sponge Bob, Batman, Ayut, Putih, G-bun, B-bun, Bunny, Hippo dan yang latest Cookie. Aszra memang suka main ngan benda2 ni.. kadang2 dia kiss..dia hug. Pastu dia berckp2 dengan benda2 ni. Pernah tu dia letakkan hp axa kat telinga bear Ayut dia coz..antara banyak2 bear Ayut yang paling besar..Makngah Ina yang bagi masa birthday aszra. Even aszra batuk dan selsema, dia tetap aktif. Cuma axa rasa kesian sangat dengar bunyi breathing dia tuh... then pagi ni bunyi tu makin kuat... bunyi lendir dalam pernafasan dia. Tapi dia tak demam....

Pagi ni axa pesan kat mak dan ayah bawak aszra gi klinik... axa terpaksa ke ofis..tak leh selalu cuti. Baru call mak.. dan mak kata dah bawak aszra ke klinik. Seperti yg axa dah jangka..sure kena ambik nebulizer. Mak citer aszra terpaksa dibedung coz dia dah besar dan pandai untuk nak tarik tiub gas tu. Dia menangis..sambil berckp2..it seems like macam membebel sambil menangis kot. Sian aszra.... Masa axa call mak.. dengar suara dia bising2... mak ckp dia ok... terus aktif. Hopefully aszra getting better. Ibu tahu...anak ibu kuat. Love u so much!

3 comments:

auntie sato said...

:( aszra..cepat sembuh yer..

putri77 said...

i hope she'll get better soon..take care sweet girl..

bANgsaL buROk said...

moga atun cepat sembuh...