Tuesday, July 17, 2007

Pantulan Kemerdekaan Episod 4 - I was on TV



A'kum..salam di tengah hari Selasa. Hidung axa ni masih lagi tersumbat. Rasa nak mc je.. tapi ada kerja nak kena buat la...

Ahad lepas, kalau ada saper2 yang tengok TV9 kul 11.30 pagi.. muka axa muncul untuk episod 4, Pantulan Kemerdekaan. (rujuk posting axa sebelum ni). He he he.. kire glamer kejap la.. ada yang sms2 dan call bagi tahu yang diorg tengah tengok. Member2 ofis pun mcm terkejut sebab tak sangka axa leh pantun...So sempat la rakan guna digital kamera axa, time axa tengah pantun. Yang tak bestnya bila masuk tv ni.. semuanya nampak lebar semacam je (ke memang dah melebar axa ni) he he he...Video ni ..dengan harapan bila aszra besar nanti leh tengok ibu berpantun..dan dengan harapan aszra ikut bakat ibu yang ni...boleh pantun, deklamasi sajak, bahas & pidato (tapi sekarang nampak mcm lebih ikut ayah aszra je) he he he....ok..enjoy the video yang tak seberapa tuh.

p/s: thanks to ayah aszra yang sudi up kan dalam youtube dia... thanks juga kat ayah aszra yang support axa utk mencuba sesuatu yang baru.. insyaAllah...kite takkan hampakan awak. He he he.

5 comments:

sitilina said...

wah wah wah!
glemer you!

tim said...

perghh... mmg hebat!
teringat dolu2 time pantun kat skool...hehehehe..

as a.k.a axa87 said...

glamer la kejap. he he he...

Leilanie said...

Axa,
sungguh pandai anda berpantun.....

glamor glamor............
terrer........ terrer........

nikfarizah said...

umphhh..ada umphh

Tak sangka ya...tak gabra ke depan camera?? Kalau i lah.....eee tak keluar suara agaknya, apa lagi berpantun.

Keep it up...