Monday, July 09, 2007

7 tahun yang lalu


7 tahun yang lalu.. (8/7/2000 - 2.30 pagi)

"Ko nak take care aku tak?"
"Take care apa? Nak buat apa? Mak ko kan ada?"
"Ala.. ni lain. Aku nak lebih ngan ko."
"Ko ni apasal, gi la tidur..ko dah mengantuk sangat tu. Mamai le tuh. Thanks la hantar kite balik"
"Aku tak ngantuk la.Aku serius ni."
"Ala.. ko nak main2 kan kite. Macam kite tak tahu. Dah la.. kite ngantuk ni"
"Aku betul2 la.. Aku tak main2. Aku nak sayang ko. Aku nak call ko selalu."
"Hmmmm"

Terima kasih kerana wujud dalam hidup axa ni. Walau banyak yang berlaku..finally kite tetap bersama. ..tarikh ni amat bermakna....Ia nya permulaan segala-galanya.

9 comments:

sato said...

(^_^) hahaha.. sungguhla poyo ayat arop.... tula gelakkan lagik orang lain..dia pon sama... :P

anyway.. semoga hubungan kak as dan arop berkekalan sampai ke anak cucu.. ;)

both of you're are MFEO (Made For Each Other)..

as a.k.a axa87 said...

tima kasih2.. moga sato dan zam pun begitu.. cepat2 la.. bagi aszra adik angkat yer

bANgsaL buROk said...

ler.. camtu je ckp...? hahahah..

JeyJA said...

wow...terkenang pulak zaman dolu dolu..;penuh dgn kenangan manis

as a.k.a axa87 said...

Tim
biasa la..bukan korang tak kenal arop tuh cam mana.. he he he..

jeyja
kena la ingat..peristiwa2 penting ni. Leh citer kat anak cucu.

Anonymous said...

Asrof sounded like hero indon dlm B graded movie. hehehehehehe jgn marah As since he was born I have the certificate to kutuk him for life!!

Aida

as a.k.a axa87 said...

he he he.. kak aida, u know asrof la.. u kan tukang tulis surat chenta dia dulu2.. he he he...

Anonymous said...

...more like culprit! Tukang cover line, Jadi alibi & key witness to defend kalau kena tangkap,tukang teman dating, tukang tulis surat cinta...karangan sekolah, and teman dia memalam buta kalau dia tak abis buat homework! hampeh..nasib baik besar jadi orang! Kalau dak dah lama rendam kepala dia tu dalam baldi mop!

Aida

Leilanie said...

I think he did it HIS WAY.
The best that he could.
And that's pretty romantic.

As long as you understand..... and respond to his WAY.... itu sudah memadai untuk segalanya.

kan.. kan.... kan......