Friday, July 27, 2007

MB Gath - Endah Parade

A'kum..

Salam di pagi Jumaat. Sejuk je pagi ni. Mata pun susah nak bukak. Sangat mengantuk... malam tadi kul 2.40 pagi baru sampai rumah.

Malam tadi berlangsung gathering Malaysian Bowlers di KL Megalane, Seri Petaling. Ramai sungguh ahli2 baru yang join kali ni. Axa dan geng2 lama MB mengalu2kan kehadiran diaorg ni. Rata2 ramah2 dan ok. Main bowling pun memang hebat jugak..Ada ler dalam 35 orang yang datang malam tadi.. 10 lane penuh. Actually MB memang lama tak buat gath.. masing2 sibuk. AJK2 pulak...ramai yang prepare nak kawin la.. bertunang la.. so, kehidupan peribadi perlu la diutamakan...

Lepas main bowling... ahli2 lama MB yg setia gi raikan birthday mleo (anak kuang) yang dah lepas tuh... Axa beli kek ..tapi kek ni di sponsor oleh seseorang yang identitinya mahu dirahsiakan...Sedih,...sebab axa tak leh nak makan kek ni..atas sebab2 kesihatan....aduhai... dah 5 hari tak makan nasi....uwaaaaa......Tapi yang sangat best bila Sup Sayur axa adalah FREE hasil kejayaan axa dalam pertarungan dengan Pakku (Budak Seni Bintang)..Tima kasih la Pakku... semoga kite akan bertemu lagi dalam pertarungan yang akan datang..

5 comments:

mommyA said...

beshnye... teringin nak men boling, mlm ni member2 pakat g men. tp ubby tak bagi.. dia takut bb tekeluar plak time nak hayun bola tu. bole tak...

as a.k.a axa87 said...

better tak payah la dulu mommya.. dulu masa pregnant kan aszra, axa memang terpaksa duduk je tengok ayah aszra main every week.... memang sabar je la time tuh.. masa tuh tak sabar2 je nak pegang bola balik

AYOYakaDASSLER said...

skrg bila dah dpt pgg bola, mengamuk sakan.. hehe..

p/s: tibe2 rasa mcm bukan ahli setia.. keke

tim said...

perghh... sedapnyer kek... ruginya tak dpt rasa...huuhuhuh..

misa said...

tim,
hang nak balik awai..
kalu tak leh rasa..
uhuhuhu.. anw, mekasih pada kengkawan + pihak penaja..