Friday, May 20, 2011

Bila Larut Malam


Jumaat lepas saya dan warga IMATEC berlepas ke Sungai Petani, Kedah untuk sesi team building. 3 hari dua malam kami di INTAN Wilayah Utara atau nama glamernya INTURA. Berat hati saya nak tinggalkan anak-anak especially Asyif yang kejap demam, kejap ok. Tapi pergi juga saya... Perjalanan naik bas INTAN memang menyakitkan badan. Almost 6 jam baru sampai ke Intura. Sempat la singgah makan mee udang kat Sg. Dua.. Tak tahu apa yang best sangat, tapi bagi saya biasa je mee udang tu.



Kami semua dah dipecahkan ikut kumpulan. Team saya kumpulan UNGU. So, baju kami semua color ungu. Alhamdulillah, team saya sporting2 belaka. Banyak lah aktiviti group dinamik yang kami kena buat. Kadang2 blur jugak saya.. maklumlah lama dah tak join aktiviti team building ni. Sabtu malam.. malam yang dinanti.. tiap2 team kena buat persembahan. Team saya buat medley p.ramlee. Kami gabungkan 4 lagu pramlee dan berlakon ikut lagu tu. Saya berlakon untuk lagu Bila Larut Malam dan act as Saloma..hhuhuhuh.. lama saya tak buat persembahan pentas mcm ni. Alhamdulillah team kami menang best performance...hehehhe.




Ahad.. pagi2 dah kena ke Ulu Legong untuk sessi jungle tracking. Saya bukan tak biasa meredah hutan, sungai cam gini.. tapi kali ni memang mengerikan sebab rupanya tempat tu banyak giler pacat. Rata2 semua kena gigit. Saya kena dua... tempat tu memang sarang pacat kot. Sana sini semua ada. Dalam sungai yang deras tu pun ada. Ada yang pacat masuk dalam seluar.. masuk kat baju dalam.. macam2 la...sampai hari ni kami fobia ngan pacat. Ni bekas gigitan pacat pun tak hilang lagi.. gatal lak tuh. Tapi apa2 pun sekali sekala join aktiviti mcm ni memang best. Banyak kenangan manis, masam, pahit.. semua ada untuk dikenang. Kat opis ni, masih lagi hangat dengan citer2 di Kedah..

4 comments:

ninest123 said...

replica watches, louis vuitton, ray ban sunglasses, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, louboutin shoes, cheap oakley sunglasses, sac longchamp, air max, nike air max, kate spade outlet, ugg boots, nike free, ugg boots, christian louboutin outlet, nike outlet, jordan shoes, oakley sunglasses, oakley sunglasses, louboutin pas cher, prada handbags, polo ralph lauren outlet, gucci outlet, prada outlet, nike roshe run, nike air max, tiffany jewelry, uggs on sale, ray ban sunglasses, louis vuitton outlet, longchamp, burberry, louboutin, louis vuitton, louboutin outlet, louis vuitton outlet, michael kors, tiffany and co, longchamp outlet, ralph lauren pas cher, air jordan pas cher, chanel handbags, replica watches, louis vuitton, polo ralph lauren outlet, tory burch outlet, longchamp outlet, longchamp pas cher, nike free, oakley sunglasses

ninest123 said...

burberry outlet online, michael kors, hermes, tn pas cher, north face, true religion jeans, new balance pas cher, air force, coach outlet, michael kors outlet, ralph lauren uk, sac guess, true religion jeans, kate spade handbags, ray ban uk, coach outlet, timberland, michael kors outlet, nike air max, converse pas cher, hollister, burberry, lululemon, north face, ray ban pas cher, nike free run uk, michael kors outlet, hollister pas cher, michael kors outlet, vans pas cher, true religion jeans, replica handbags, michael kors outlet, abercrombie and fitch, nike roshe, oakley pas cher, nike blazer, nike air max, nike air max, michael kors, michael kors, vanessa bruno, coach purses, ugg boots, hogan, lacoste pas cher, michael kors, ugg boots, mulberry, true religion outlet

ninest123 said...

ralph lauren, insanity workout, north face outlet, mont blanc, gucci, instyler, reebok shoes, babyliss, ferragamo shoes, wedding dresses, asics running shoes, longchamp, iphone cases, bottega veneta, soccer shoes, converse outlet, mac cosmetics, nike roshe, jimmy choo shoes, abercrombie and fitch, chi flat iron, hollister, nfl jerseys, nike huarache, baseball bats, louboutin, p90x workout, birkin bag, nike air max, nike trainers, vans shoes, beats by dre, lancel, oakley, giuseppe zanotti, nike air max, soccer jerseys, mcm handbags, herve leger, ray ban, north face outlet, celine handbags, vans, new balance, timberland boots, hollister, valentino shoes, lululemon, hollister, ghd

ninest123 said...

coach outlet, moncler outlet, canada goose, pandora jewelry, louis vuitton, canada goose, marc jacobs, louis vuitton, wedding dresses, louis vuitton, moncler, canada goose, moncler, bottes ugg, swarovski crystal, pandora charms, moncler, ugg boots uk, juicy couture outlet, replica watches, ugg,uggs,uggs canada, canada goose outlet, moncler, louis vuitton, moncler, pandora charms, swarovski, ugg,ugg australia,ugg italia, canada goose, karen millen, canada goose outlet, pandora jewelry, links of london, moncler, ugg pas cher, montre pas cher, thomas sabo, toms shoes, juicy couture outlet, moncler, supra shoes, doudoune canada goose, sac louis vuitton pas cher, canada goose uk, hollister