Friday, May 06, 2011

Anugerah Perkhidmatan Cemerlang

Kalau di Facebook rata2 kawan2 saya semua dah tahu pasal hal ni. Tapi perlu juga dicoretkan disini sebagai kenangan yang boleh dibaca oleh anak2 cucu..ehhhe.


Alhamdulillah, 4 Mei 2011 yang lalu, saya telah menerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang, Jabatan Perkhidmatan Awam bagi tahun 2010. Memang saya tak sangka langsung akan dapat anugerah ini dalam masa hampir 4 tahun perkhidmatan saya dengan kerajaan. Tapi memang dah rezeki saya tahun ini. Tiap2 tahun saya dengar orang dapat APC ni. Pernah terfikir entah bila la saya nak dapat..maklumlah, saingan di sektor awam ni tinggi jugak. Tapi semua tu tak mematahkan semangat saya untuk terus bekerja dengan ikhlas. Syukur sangat, penat lelah bekerja dibalas dengan anugerah seperti ini. Saya memang aktif di ofis. Selain kerja hakiki di program EPSA, saya pun join aktiviti ko-kurikulum.. bowling, jadi emcee sana sini, exco kelab dan lain2. Ala2 mcm kat universiti la jugak dulu. Mungkin dah terbiasa kot. Saya memang tak pandai duk diam2 buat kerja. Itu lah diri saya...


Majlis berlangsung pada malam 4 Mei tu di PICC. Kali ni majlis agak grand dari tahun2 sebelumnya. Siap buat dinner tu.. Sijil anugerah pun Menteri yang sampaikan tahun ni. Memang happy sangat. Tapi saya tahu, disebalik penghargaan ini, ramai2 insan2 penting yang sentiasa menyokong saya. Keluarga saya yang terutama.. en suami yang sangat memahami.. anak2, emak, ayah, adik.. keluarga di ofis.. saya ada kawan2 yang juga sangat menyokong sesama sendiri.. terima kasih semua...


10 comments:

Hasnita said...

tahniah as...
cantik blazer tu .. tapi kata formal style kenapa ada yg pakai baju kurung pulak?

Fara Yahya said...

congratulations kak as!!! betul tu, bile dpt anugerah ni rs appreciated & it eventually motivates us to work harder.. insya'allah mudah-mudahan akan dpt lagi anugerah2 lain selepas ni kan :) last year ms fara dpt anugerah tu was already on maternity leave since maya came out 2 weeks early jd x sempat naik pentas.. huhu.. hanya sijil jadi kenangan..

ohbukan said...

tahniah pada semua kawan-kawan...hebat...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wah tahniahhhhh sgt2 kagum dgn as ;-)

adenium said...

congratulations as

bANgsaL buROk said...

tahniah kak as. 4 thn dah dpt APC kira beruntung la. saya servis almost 10 years kt cni baru dpt naik pentas. tp every year mmg dpt APC peringkat fakulti. naik pentas tu kira grand arr kt sini ditambah imbuhan yg dpt. congrats again!!

ninest123 said...

replica watches, louis vuitton, ray ban sunglasses, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, louboutin shoes, cheap oakley sunglasses, sac longchamp, air max, nike air max, kate spade outlet, ugg boots, nike free, ugg boots, christian louboutin outlet, nike outlet, jordan shoes, oakley sunglasses, oakley sunglasses, louboutin pas cher, prada handbags, polo ralph lauren outlet, gucci outlet, prada outlet, nike roshe run, nike air max, tiffany jewelry, uggs on sale, ray ban sunglasses, louis vuitton outlet, longchamp, burberry, louboutin, louis vuitton, louboutin outlet, louis vuitton outlet, michael kors, tiffany and co, longchamp outlet, ralph lauren pas cher, air jordan pas cher, chanel handbags, replica watches, louis vuitton, polo ralph lauren outlet, tory burch outlet, longchamp outlet, longchamp pas cher, nike free, oakley sunglasses

ninest123 said...

burberry outlet online, michael kors, hermes, tn pas cher, north face, true religion jeans, new balance pas cher, air force, coach outlet, michael kors outlet, ralph lauren uk, sac guess, true religion jeans, kate spade handbags, ray ban uk, coach outlet, timberland, michael kors outlet, nike air max, converse pas cher, hollister, burberry, lululemon, north face, ray ban pas cher, nike free run uk, michael kors outlet, hollister pas cher, michael kors outlet, vans pas cher, true religion jeans, replica handbags, michael kors outlet, abercrombie and fitch, nike roshe, oakley pas cher, nike blazer, nike air max, nike air max, michael kors, michael kors, vanessa bruno, coach purses, ugg boots, hogan, lacoste pas cher, michael kors, ugg boots, mulberry, true religion outlet

ninest123 said...

ralph lauren, insanity workout, north face outlet, mont blanc, gucci, instyler, reebok shoes, babyliss, ferragamo shoes, wedding dresses, asics running shoes, longchamp, iphone cases, bottega veneta, soccer shoes, converse outlet, mac cosmetics, nike roshe, jimmy choo shoes, abercrombie and fitch, chi flat iron, hollister, nfl jerseys, nike huarache, baseball bats, louboutin, p90x workout, birkin bag, nike air max, nike trainers, vans shoes, beats by dre, lancel, oakley, giuseppe zanotti, nike air max, soccer jerseys, mcm handbags, herve leger, ray ban, north face outlet, celine handbags, vans, new balance, timberland boots, hollister, valentino shoes, lululemon, hollister, ghd

ninest123 said...

coach outlet, moncler outlet, canada goose, pandora jewelry, louis vuitton, canada goose, marc jacobs, louis vuitton, wedding dresses, louis vuitton, moncler, canada goose, moncler, bottes ugg, swarovski crystal, pandora charms, moncler, ugg boots uk, juicy couture outlet, replica watches, ugg,uggs,uggs canada, canada goose outlet, moncler, louis vuitton, moncler, pandora charms, swarovski, ugg,ugg australia,ugg italia, canada goose, karen millen, canada goose outlet, pandora jewelry, links of london, moncler, ugg pas cher, montre pas cher, thomas sabo, toms shoes, juicy couture outlet, moncler, supra shoes, doudoune canada goose, sac louis vuitton pas cher, canada goose uk, hollister