Wednesday, November 10, 2010

Bila cikgu sakit perut

Hari ni hari ketiga saya training... tak tahu la cam mana nak exam ni. Good news exam tunda ke hari Isnin. So ada masa nak study weekend nanti. Tapi sampai hari ni mcm apa yang diajar masih belum membantu kami untuk jawab exam. Aduhaiii... al kisahnya trainer ITIL ni.. ada penyakit la pulak. Dia memang ada masalah gastrik la..esofagus la. So cannot eat spicy maaa... (tukar slang sebab trainer tu cina). So bila time makan, dia pun ikut la makan kat dewan makan. Hari isnin dia ikut, pastu masa dlm kelas dia sakit perut sampai terbongkok2.. terus gi toilet, lama giler lak tuh. Sib baik ok.

Hari kedua dia datang lambat sebab gi klinik dulu coz dia ni ada sakit pinggang jugak due to accident setahun lepas. So tak leh la berdiri lama sangat. Hari ni lak... tengah2 mengajar boleh la pulak dia sendawa punyer la kuat.... pastu terus cakap 'sorry..sorry.. perut I banyak angin lorr'. Pastu time makan dia ikut lagi.. menu hari ni nasi ayam.. dia pun bantai makan... Ada boss we all yg duk semeja ngan dia citer tadi.. tengah makan tu leh pulak dia sendawa kuat...disertai dengan kentut kuat lakkk....huhuhuhuh... nak pecah perut kiteorg dengar boss tu citer.. sabor je la. Pastu masuk kelas lepas lunch.. dia mengajar sekejap pastu muka dia pelik..pastu dia keluarkan bunyi mengerang la pulak. Sakit perut balik. Terus kata..."I nak pergi toilet...the big one..." sambil terbongkok2 pegang perut. 15 minit lepas tu dia masuk balik. Still muka berkerut2.. Memang nampak sakit sangat.. siap ckp.. not the solid one.. but soft and wateryyy.....errkkkkkkkk.... jangan muntah yer..ehhehehe sabor jer la. Pastu dia gi lari balik ke toilet. Sian pulak kat dia. lepas 20 minit dia masuk balik..masih dengan wajah kesakitan. Pastu siap bagi tahu.. underware dia dah terkena.. dia dah basuh dan seluar dia dah basah... haiyyoooooooo. Akhirnya kelas kena stop sebab dia nak baring ..tak larat.. aduhai. Semua dah tepuk dahi. Dah la course ni bayar sorang 3500 (gomen bayar la). Course susah lak tuh.. bukan senang soalan dia.... kena study sendiri la nampaknya....huhuhuh

7 comments:

Dy said...

Wakakaakaka....aduilaaaaaaa...kelakar giler....cirit birit lak cina tu...lelaki yer...tua ke muda? Mana le dorang dapat trainer gini...byk ajar kt toilet jer...siap citer plak **** dia tu ....mujur le akak2 nih dulu time ngajar tak gitu yer...

as a.k.a axa87 said...

tu la pasal kak dy.. kiteorg ni asyik gelak je kerjer nyer. boss yg saya maksudkan kat situ En Z la.. lagi angin dia.. mamat tu kentut depan dia..heheheheh

ohbukan said...

eweeee....tak cover betul....gelinyerrr....haha

Ruby Alias said...

aiyooo ...very daa embarrassing punya story ..cant imagine yg dia gi kentut/sendawa kat meja mkn with en Z muahaha ..anyway good luck for your certification exam

sinahuy said...

ahahah padan muke kena kentut!

as a.k.a axa87 said...

trainer ni jenis yang berterus terang.. dia siap citer dia org miskin ipoh mali la.. citer kes dia tak jadi kawin la..mcm2.. sudahnya banyak yang x cover lagi.. eheheh

Anonymous said...

hahhahaaa..lawak of the day. siap dia boleh beritahu orang lagi ehhh underware dia basah..seluar basah. hahahahaaa