Thursday, December 27, 2007

Lagi-lagi cup cakes

A'kum.. Mengantuk pagi ni gara-gara tidur lambat menyiapkan cup cake ni. Mak Dik (adik ibu) yang tempah untuk gathering family in laws dia. Jenuh jugak menyiapkan 50 cup cakes ni..kering idea bila tema dan color axa yang kena decide. Alhamdulillah siap juga dlm kul 1 pagi.. Kul 7.30 pagi tadi, jumpa Uncle Zabidi kat Mobil Sg Besi untuk hantar cup cakes ni.. heheh.


Ni theme color biru pink.. combination color kegemaran adik.


Oleh kerana Mak Dik ni duduk kat Kedah, so..kami pun buat la warna hijau kuning.

Sekadar gambar hiasan. Aszra yang sibuk2 nak membantu ibu ngan mamacu kat dapur

6 comments:

abg eq said...

as..turunkan resipi cup cake kat blog & topping kat atas tu. abg nak try buat. nak buat warna biru la...

abg eq said...
This comment has been removed by a blog administrator.
as a.k.a axa87 said...

mana leh main turun2 kan resepi.. kena order la baru betul..hehehe...
nanti saya email sebab ni personal resipi ni..heheh

nikfarizah said...

axa...kak nik pun nak resipi. Nak buat bg anak2 makan je...dont worry! hheheh..email kat kak nik jugak ekkkk....

nikfarizah@gmail.com

thank you dear...

mak farhah said...

wah, berseri2 cupcake...sedap nmpakk

shahril aley said...

tak amek order ke untuk bloggers