Friday, August 24, 2007

Tentang Aszra lagi.

A'kum..salam petang Jumaat. Hari ni baru rasa lapang sikit. Dah 4 hari..penuh dengan kerja2 yang sangat urgent. Tapi axa puas hati sebab bagi axa.. maybe sampai masa utk axa challenge balik my self.. teringat zaman2 kerja kat UMM dulu...Axa tak ada idea nak menulis apa2.. just nak post gambar2 aszra yang ada dalam simpanan ni. Tangan axa ni masih belum pulih dr kecederaan. Still ada lebam dan bengkak..Lets the pictures talk.

Ni gambar aszra ngan Wan dan Atuk kat Putrajaya. Tengok bunga api berirama.

Ni dua generasi yang berbeza. Atuk pandai main muzik..ibu pun boleh main jugak.. harap2 aszra pun ada darah seni jugak. Aszra dah pandai tekan2 keyboard ibu.

Aszra dengan Sofia main gelungsur kat Central Park, Setia Alam.

Ni gaya aszra gi park. Ala2 ahli sukan plak bila pakai jersey mcm ni.

Aszra sibuk dengan buku dia. Siap pakai serkup Wan.. ala2 mengaji pulak.

2 comments:

mommyA said...

dlm apa gaya sekalipun beliau sgt cute!

mama fatini said...

nape tk ckp dtg ke putrajaya leh jumpe2!!