Tuesday, August 14, 2007

KURANG AJAR PUNYA ORANG!

A'kum....axa tak ada rasa nak menulis hari ni.. tapi insiden yang baru berlaku tadi buat axa rasa marah dan nak tulis something kat sini.

Kul 2.45 tadi.. axa dpt phone call..Arrgghhh dr org yang sama yang selalu ganggu axa tiap2 bulan tuh. Kali ni dia call dr luar. KURANG AJAR punyer orang. Hari ni cara dia bercakap agak kasar. Dia UGUT nak ROGOL axa. Dia siap leh describe axa yang ada tahi lalat kat bibir ni. Sakit hati betul. Kenapa la wujud orang2 mcm ni ha??? Kenapa nak rogol axa plak?? Tak nampak ke axa ni ada anak ...ada suami. Cari lah anak dara ker....ishhhh angin betul. Ayat dia hari ni sungguh direct dan tak bertapis2 langsung. Memang tak ada maruah punya orang. Memang tak tahu malu. Tak ada agama agaknya.

Kawan2 axa kat ofis semua suruh report polis. Ya.. axa akan buat police report. Dan untuk orang gila seks yang suka call axa ni.. ko tunggu la... sepandai2 tupai melompat.. ko mesti jatuh punya.
p/s: memang tengah sakit hati dan marah sangat ni.

6 comments:

tim said...

ish... bahaya tu.. mmg patut kak as repot polis cepat²!

shahril aley said...

macam tak percaya org ni boleh bertindak sedemikian plak. betoi tu axa kena buat laporan polis supaya polis boleh buat siasatan rapi terhadap orang yang kurang akalnya. bawa bersabar ye. semoga perkara ini dapat diselesaikan.....

nikfarizah said...

eeee..scary lah. Dah report polis?? Kalau belum...you better go now!!

mama fatini said...

oyooo axa camne leh jadi camni ya Allah takutnye axa hati2 oke jgn jalan sengsorang pastikan ade hubby

as a.k.a axa87 said...

Tim - Dah report dah.
Shahril - Thanks for your concern. Memang org mcm ni wujud. Orang yang tak ada akal dan tak ada iman cam ni la gayanya.
Kak Nik - You too.. carefull. Coz it might be orang dalam.
Mama Fatini - Takut2 juga..tapi kekadang terpaksa juga sorang2 coz drive sendiri. Doa je la...

Suhaiza Sa'at said...

macam mana dia boleh kenal akak agaknya? secret admirer yg terpendam sebab akak dah kawen kot.

ntahlah, lepas ni kena jaga-jaga jugak walaupun dah report polis.