Wednesday, August 15, 2007

Lagi Bowling + Happy Birthday to Him

A'kum.. salam dipagi Rabu. Axa mengantuk pagi ni.. sepanjang perjalanan ke ofis ayah aszra.. axa tidur. Sian ayah aszra drive sorang2.

Last night, axa training bowling. Kali ni main ngan Wak Nin, juara PBSM last week. Kali ni dia main spinner. Yang best nya main ngan wak Nin ni, dia akan tegur kalau kite buat silap.. dan dia akan ajar balik apa yang silap tuh. Teguran dan tunjuk ajar dia menjadi untuk axa. Dua game akhir axa, konsisten, 183 dan 204. Selalunya, kalau dah dapat tinggi, mesti next game terus drop.. tapi kali ni wak ajar axa untuk roll the bowl..instead of campak je bola tuh. Di samping tu, tak rasa penat pun.. patut la.. wak tu nampak bertenaga je even dah main 10 game masa PBSM hari tuh. Hebat.. hebat. Lepas ni axa memang nak praktik kan apa yang wak ajar. Kena buat come back.. dulu pernah la konsisten 170 ++..tapi sejak dua menjak ni.. makin merudum game axa.
Ok la.. dikesempatan ini, axa nak ucapkan Selamat Hari Lahir buat sahabat baik axa, Rauf Arafat Mohd Arshad yang menyambut hari lahirnya pada hari ini. Afat @ lebih dikenali dengan Evildead (peminat youtube ramai kenal dia ni), axa kenal since 2004. Even, usia persahabatan baru 3 tahun, tapi axa dah anggap dia mcm keluarga sendiri, God Father Aszra jugak.... Hobby dia main gitar.. Masuk sini kalau nak dengar lagu2 yang dia bawak. So awak, saya doakan awak semoga panjang umur, murah rezeki dan bahagia disamping orang2 yang menyayangi awak. Juga saya doakan.. apa yang dirancang akan berjalan dengan baik... Semoga happy selalu.. Once again... HAPPY BIRTHDAY MY FRIEND.

2 comments:

Rusyaidi & Najlaa said...

as/arop, nev turun Bangi seminggu, 3-7 sept.. nanti nak main bowling time tu, datang angkut nev sekali... ok..

as a.k.a axa87 said...

ok.. Nev, just call. Nanti kami ambik ok.