Thursday, November 23, 2006

Sepi Sekeping Melodi



'kum

Salam di petang Khamis yang bercuaca lembap. Tiap2 hari cuaca lembap. Nasib baik axa ni tak lembap. Hari ni axa agak sibuk dengan kerja2 web site. Update new event, meeting dengan marketing department. Mcm2 betul idea marketing department. Walaupun macam memerlukan banyak masa untuk buat, tapi bagi axa, idea HOD marketing tuh memang boleh diterima pakai. Memang layak jadi Head.

Hari ni axa tak tahu nak cerita apa. Saja petang2 ni singgah kat blog. Rindu lagi kat aszra sebenarnya. Baru tadi call dia. Sekarang ni, sejak dah membesar bagai johan, every time axa call rumah, aszra mesti nak jugak dengar kat gagang telefon tu. Kalau tak bagi, memang boleh dengar dia merengek. Pandai sungguh aszra ya. Dan bila letak gagang kat telinga dia, axa pun panggil2 la nama dia. Mak kata dia senyum2. Maybe sebab dengar ibu dia panggil nama dia. Rindunya kat aszra. Semalam balik, aszra tengh tidur. Dengar suara ibu panggil je terus bangun dan senyum2. Pastu main2 dengan ibu ngan mamacu. Memang dah besar anak ibu. Gigi pun dah tumbuh 2 batang. Walau pun belum merangkak, aszra dah start menonggeng2 angkat punggung. Tak lama lagi merangkak la tuh.. aszra ooo aszra...

Kat atas ni ada lagu dari youtube sahabat axa. Tajuk lagu tuh Sepi Sekeping Melodi. Dia yang cipta lagu tu sendiri, berdasarkan pengalaman hidupnya sekarang, kira sedang bersedih la. Sabar ya. Kenapa sedih? Dengar lirik boleh faham kot..So jom layan lagu ni.. best!

4 comments:

ninest123 said...

replica watches, nike outlet, sac longchamp, longchamp, longchamp pas cher, nike free, louboutin outlet, longchamp outlet, louis vuitton, ugg boots, jordan shoes, tory burch outlet, nike air max, ray ban sunglasses, tiffany and co, uggs on sale, ralph lauren pas cher, prada outlet, polo ralph lauren outlet, prada handbags, oakley sunglasses, nike roshe run, nike air max, cheap oakley sunglasses, ugg boots, louis vuitton outlet, michael kors, ray ban sunglasses, louboutin pas cher, kate spade outlet, tiffany jewelry, air jordan pas cher, air max, burberry, louboutin, polo ralph lauren outlet, nike free, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, oakley sunglasses, longchamp outlet, louboutin shoes, louis vuitton, gucci outlet, louis vuitton outlet, replica watches, louis vuitton, oakley sunglasses, chanel handbags, christian louboutin outlet

ninest123 said...

coach outlet, hollister pas cher, abercrombie and fitch, converse pas cher, ugg boots, lululemon, true religion jeans, tn pas cher, oakley pas cher, ray ban pas cher, michael kors, hermes, michael kors outlet, true religion jeans, vans pas cher, mulberry, hollister, nike roshe, michael kors, michael kors outlet, vanessa bruno, nike free run uk, true religion jeans, new balance pas cher, nike air max, timberland, michael kors, coach outlet, ugg boots, ray ban uk, replica handbags, north face, true religion outlet, michael kors, ralph lauren uk, nike blazer, lacoste pas cher, nike air max, nike air max, michael kors outlet, burberry, air force, sac guess, coach purses, north face, hogan, michael kors outlet, kate spade handbags, michael kors outlet, burberry outlet online

ninest123 said...

iphone cases, mcm handbags, wedding dresses, lancel, p90x workout, babyliss, soccer shoes, ferragamo shoes, mac cosmetics, soccer jerseys, longchamp, gucci, timberland boots, nike huarache, lululemon, insanity workout, converse outlet, celine handbags, birkin bag, louboutin, new balance, asics running shoes, ghd, nike roshe, hollister, hollister, reebok shoes, nfl jerseys, nike trainers, nike air max, converse, ray ban, jimmy choo shoes, oakley, vans shoes, mont blanc, north face outlet, hollister, valentino shoes, abercrombie and fitch, beats by dre, herve leger, chi flat iron, north face outlet, instyler, ralph lauren, vans, nike air max, baseball bats, bottega veneta

ninest123 said...

montre pas cher, thomas sabo, moncler, moncler, moncler, karen millen, bottes ugg, toms shoes, pandora jewelry, links of london, ugg boots uk, canada goose outlet, pandora jewelry, canada goose outlet, supra shoes, hollister, moncler, pandora charms, ugg pas cher, louis vuitton, canada goose, moncler outlet, sac louis vuitton pas cher, moncler, moncler, wedding dresses, canada goose, swarovski crystal, moncler, louis vuitton, ugg,uggs,uggs canada, ugg,ugg australia,ugg italia, replica watches, canada goose, coach outlet, pandora charms, canada goose, doudoune canada goose, marc jacobs, louis vuitton, louis vuitton, canada goose uk, juicy couture outlet, juicy couture outlet, swarovski