Monday, November 06, 2006

Big big Girl di hari Isnin

Salam di petang Isnin. Hari ni axa masih kepenatan. Hujung minggu dihabiskan dengan perjalanan dan majlis perkahwinan di Balik Pulau, Pulau Pinang. Ya, penat. Bukan sebab banyak buat kerja tapi, penat duduk dalam kereta. Semalam axa sampai rumah dalam pukul 11 lebih. Jalan jam dalam 5-10 km di area Batu Kawan dan Nibong Tebal. Mana taknya, Konsert JomHeboh tv3 rupanya di Batu Kawan. Orang Penang nak tengok Irwansyah dan Acha kot. Memang axa tak sempat pun tengok diaorg kat tv.

Pagi ni mata memang mengantuk. Sampai di ofis, buat apa2 yang patut. Kul 11 lebih, mata dah tak tahan. Mengantuk tahap Dewa 19 ni. Gi kat surau kecik kat sini dan tidur kejap. Konon2 nak tidur dalam 20 minit ke, alih2 tengok kul 1.50 baru terjaga. Dan yang best Jaja (ofis mate) pun ada kat sebelah. Bila masa dia masuk join tidur ni pun axa tak sedar. Jaja tanya nak makan tak..ya la..lapar la..bangun tidur sure lapar. Selamba je kul 2 keluar pergi beli burger kat depan giant kecik. Boss pun ok je. Memang heaven betul dapat tidur tadi tuh. Segar sikit rasanya.

Ni axa ada browse lagu Big big girl nyanyian Emilia. Popular la jugak satu masa dulu. Ingat lagi masa tuh baru putus dengan bf axa yang pertama. Selalu nyanyi lagu ni nak menyedapkan hati. Yup.. what ever happens, axa tahu, axa perlu jadi BIG BIG GIRL..InsyaAllah...Jom layan Emilia dengan big2 girl.

7 comments:

zai idris said...

laa.. as datang penang ke? nape tak cakap? kalo tak boleh singgah beraya kat rumah kiter.. rumah kiter kat bayan lepas je..

milo said...

waa.. saya pun suka sngt ngan lagu nih..
(-.-)

as a.k.a axa87 said...

alamak..sorry la zai.. betul2 lupa zai ada kat penang la.. kite duk kat Vistana. Tak apa..len kali kita akan ingat k.

ninest123 said...

replica watches, nike outlet, sac longchamp, longchamp, longchamp pas cher, nike free, louboutin outlet, longchamp outlet, louis vuitton, ugg boots, jordan shoes, tory burch outlet, nike air max, ray ban sunglasses, tiffany and co, uggs on sale, ralph lauren pas cher, prada outlet, polo ralph lauren outlet, prada handbags, oakley sunglasses, nike roshe run, nike air max, cheap oakley sunglasses, ugg boots, louis vuitton outlet, michael kors, ray ban sunglasses, louboutin pas cher, kate spade outlet, tiffany jewelry, air jordan pas cher, air max, burberry, louboutin, polo ralph lauren outlet, nike free, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, oakley sunglasses, longchamp outlet, louboutin shoes, louis vuitton, gucci outlet, louis vuitton outlet, replica watches, louis vuitton, oakley sunglasses, chanel handbags, christian louboutin outlet

ninest123 said...

coach outlet, hollister pas cher, abercrombie and fitch, converse pas cher, ugg boots, lululemon, true religion jeans, tn pas cher, oakley pas cher, ray ban pas cher, michael kors, hermes, michael kors outlet, true religion jeans, vans pas cher, mulberry, hollister, nike roshe, michael kors, michael kors outlet, vanessa bruno, nike free run uk, true religion jeans, new balance pas cher, nike air max, timberland, michael kors, coach outlet, ugg boots, ray ban uk, replica handbags, north face, true religion outlet, michael kors, ralph lauren uk, nike blazer, lacoste pas cher, nike air max, nike air max, michael kors outlet, burberry, air force, sac guess, coach purses, north face, hogan, michael kors outlet, kate spade handbags, michael kors outlet, burberry outlet online

ninest123 said...

iphone cases, mcm handbags, wedding dresses, lancel, p90x workout, babyliss, soccer shoes, ferragamo shoes, mac cosmetics, soccer jerseys, longchamp, gucci, timberland boots, nike huarache, lululemon, insanity workout, converse outlet, celine handbags, birkin bag, louboutin, new balance, asics running shoes, ghd, nike roshe, hollister, hollister, reebok shoes, nfl jerseys, nike trainers, nike air max, converse, ray ban, jimmy choo shoes, oakley, vans shoes, mont blanc, north face outlet, hollister, valentino shoes, abercrombie and fitch, beats by dre, herve leger, chi flat iron, north face outlet, instyler, ralph lauren, vans, nike air max, baseball bats, bottega veneta

ninest123 said...

montre pas cher, thomas sabo, moncler, moncler, moncler, karen millen, bottes ugg, toms shoes, pandora jewelry, links of london, ugg boots uk, canada goose outlet, pandora jewelry, canada goose outlet, supra shoes, hollister, moncler, pandora charms, ugg pas cher, louis vuitton, canada goose, moncler outlet, sac louis vuitton pas cher, moncler, moncler, wedding dresses, canada goose, swarovski crystal, moncler, louis vuitton, ugg,uggs,uggs canada, ugg,ugg australia,ugg italia, replica watches, canada goose, coach outlet, pandora charms, canada goose, doudoune canada goose, marc jacobs, louis vuitton, louis vuitton, canada goose uk, juicy couture outlet, juicy couture outlet, swarovski