Wednesday, November 22, 2006

Aku cinta aku rindu

A'kum..

Salam di pagi rabu yang lembap cuacanya. Bangun lambat hari ni axa gara2 balik lambat malam tadi. Malam tadi axa ada liga bowling di EP. Aduh..sedih la, axa kalah 4-0 ngan pihak lawan dan team pun kalah 5-11. Adoi.. memang power mamat EN K dari Night Warrior tu memang power la. Dia follow je. Axa buat 218 dia plak buat 233. Hishhhh....Tak apa, banyak kena improve ni. Lepas2 raya ni memang berat betul urat saraf ni. Tak boleh jadi..sorry yer geng2 MB Beta.

Weekend lepas, sabtu ahad dipenuhi dengan agenda. Sabtu, axa ke Setia Alam, jumpa lawyer dari Soo Tien Meng untuk sign agreement bank untuk rumah idaman axa. InsyaAllah pertengahan 2008, axa duduk rumah baru. Sambil tuh melawat tapak rumah tuh. Tengah buat piling. Loan dah lepas, S&P dah sign, tinggal nak settle kan 10% down payment je. 30k tuh..habis kwsp axa. Tak apa, ni kira investment. Untuk kebaikan keluarga jugak kan. Manalah tahu hidup tak lama, at least ada tinggalkan harta. Axa tengok plan bandar setia alam, akan complete betul2 dalam tahun 2015. Diaorg nak jadikan bandar setia alam mcm subang jaya, putra jaya. Best..sekolah je ada 33 buah sekolah rendah dan menengah. Rumah je ada 40 ribu rumah. sekarang ni baru buat fasa 1. Fasa 1 a dan bagi kunci, dan axa fasa 1 b. Nanti kalau dah masuk rumah baru, boleh la axa buat house warming. Lupa plak, rumah yang axa beli ni jenis Double Story Semi D Link. Ada tanah..boleh la buat gardening. Itu impian axa selama ni. Nak rumah ada tanah. Mudah-mudahan panjang umur untuk duduk kat rumah tuh.

Ahad pulak, pergi wedding dan open house. Konvoi 3 kereta (axa, ayah aszra, aszra, kesum, zam, sato, wayi, hajar) Dari Klang bergerak ke wedding di Segambut. Tahniah Fazlan dan isteri. Dari Segambut, ke Seri Kembangan pulak, gi jemput seorang tuan putera Afat yang kononnya rim keta mak dia bengkok, dan dari situ ke Sg Pelek(bergaduh2 dlm kereta cam mana nak pronounce nama tempat ni), wedding Premos atau nama sebenarnya hanafe. Tahniah ye. Dari situ, singgah ke Pantai Bagan Lalang. Sempat la duduk mengambil angin sepoi2 language sambil buat ketupat pasal kes Altantuya. Lepas solat zuhur, bergerak dari situ untuk hantar kembali putera afat. Dari Seri Kembangan terus ke Bandar Mahkota Cheras, gi open house la pulak. Agenda hari tu memang makan makan makan. Dalam pukul 8 lebih bertolak balik. Sampai rumah wan dan atok tak ada. Gi majlis raya JKK Kapar kat dewan. Patut la sibuk semacam kat dewan tuh. Letih la..tak larat nak pergi. Memang all rounder la satu hari. Aszra pun penat semacam.

Ok la.. nak sambung kerja. Hari ni ada Intellectual Discourse Series untuk bulan ni. Di jangka ramai yang akan turunn sebab speaker ni Dr Chandra Muzaffar dengan tajuk dia Being Malaysian. Dan yang penting hari ni, dari pagi axa terlalu RINDU pada ASZRA. Tunggu ya, petang ni ibu balik....yahoooooooooo

4 comments:

ninest123 said...

replica watches, nike outlet, sac longchamp, longchamp, longchamp pas cher, nike free, louboutin outlet, longchamp outlet, louis vuitton, ugg boots, jordan shoes, tory burch outlet, nike air max, ray ban sunglasses, tiffany and co, uggs on sale, ralph lauren pas cher, prada outlet, polo ralph lauren outlet, prada handbags, oakley sunglasses, nike roshe run, nike air max, cheap oakley sunglasses, ugg boots, louis vuitton outlet, michael kors, ray ban sunglasses, louboutin pas cher, kate spade outlet, tiffany jewelry, air jordan pas cher, air max, burberry, louboutin, polo ralph lauren outlet, nike free, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, oakley sunglasses, longchamp outlet, louboutin shoes, louis vuitton, gucci outlet, louis vuitton outlet, replica watches, louis vuitton, oakley sunglasses, chanel handbags, christian louboutin outlet

ninest123 said...

coach outlet, hollister pas cher, abercrombie and fitch, converse pas cher, ugg boots, lululemon, true religion jeans, tn pas cher, oakley pas cher, ray ban pas cher, michael kors, hermes, michael kors outlet, true religion jeans, vans pas cher, mulberry, hollister, nike roshe, michael kors, michael kors outlet, vanessa bruno, nike free run uk, true religion jeans, new balance pas cher, nike air max, timberland, michael kors, coach outlet, ugg boots, ray ban uk, replica handbags, north face, true religion outlet, michael kors, ralph lauren uk, nike blazer, lacoste pas cher, nike air max, nike air max, michael kors outlet, burberry, air force, sac guess, coach purses, north face, hogan, michael kors outlet, kate spade handbags, michael kors outlet, burberry outlet online

ninest123 said...

iphone cases, mcm handbags, wedding dresses, lancel, p90x workout, babyliss, soccer shoes, ferragamo shoes, mac cosmetics, soccer jerseys, longchamp, gucci, timberland boots, nike huarache, lululemon, insanity workout, converse outlet, celine handbags, birkin bag, louboutin, new balance, asics running shoes, ghd, nike roshe, hollister, hollister, reebok shoes, nfl jerseys, nike trainers, nike air max, converse, ray ban, jimmy choo shoes, oakley, vans shoes, mont blanc, north face outlet, hollister, valentino shoes, abercrombie and fitch, beats by dre, herve leger, chi flat iron, north face outlet, instyler, ralph lauren, vans, nike air max, baseball bats, bottega veneta

ninest123 said...

montre pas cher, thomas sabo, moncler, moncler, moncler, karen millen, bottes ugg, toms shoes, pandora jewelry, links of london, ugg boots uk, canada goose outlet, pandora jewelry, canada goose outlet, supra shoes, hollister, moncler, pandora charms, ugg pas cher, louis vuitton, canada goose, moncler outlet, sac louis vuitton pas cher, moncler, moncler, wedding dresses, canada goose, swarovski crystal, moncler, louis vuitton, ugg,uggs,uggs canada, ugg,ugg australia,ugg italia, replica watches, canada goose, coach outlet, pandora charms, canada goose, doudoune canada goose, marc jacobs, louis vuitton, louis vuitton, canada goose uk, juicy couture outlet, juicy couture outlet, swarovski