Wednesday, September 28, 2011

Mari Menari

Tetiba petang ni rajin lak nak post something. Actually nak cerita. Last 2 weeks, saya agak busy dengan Program Gemboree di INTAN. Saya terlibat sepenuhnya kali ni. Di beri kepercayaan sebagai Project Manager untuk Sambutan Hari Malaysia di INTAN pada 16 September 2011. Sambutan ni salah satu aktiviti dalam program Gemboree yang berlangsung 6 hari di INTAN. Start 12-17 September, INTAN sangat meriah dengan mcm2 aktiviti.





Saya bukan nak citer banyak tentang semua program..tapi saya nak citer apa yang saya sebuat selain jadi PM untuk sambutan hari Malaysia tu. Kali ni saya mencabar diri saya untuk menari. Saya join team tarian untuk hari perasmian dan Malam Semarak Bangsawan. Berlatih selama 6 hari dengan cikgu dari Aswara. Setelah 16 tahun saya meninggalkan persembahan tarian, kini saya bergiat kembali. Kenapa lah gatal2 nak pilih tarian lak kan.. Tujuan saya hanya satu. Saya grab peluang ni sebab saya nak tunjukkan pada Aszra.. ibu dia boleh buat apa saja. Nak ajar dia.. in life kite boleh pilih nak buat macam2. Tak perlu malu atau segan. Saya nak dia tengok how to perform the best especially atas pentas. Actually Aszra pun akan menari untuk konsert akhir tadika NURI. Sebab tu saya nak tunjukkan kat dia.. dia pun boleh buat mcm ibu dia... Alhamdulillah masa Malam Semarak Bangsawan.. saya menari didepan semua ahli keluarga saya.. suami, anak2.. emak ayah..adik dan adik ipar.. Walau umur saya dah mencecah 33 tahun.. saya tahu, banyak lagi yang saya boleh buktikan yang saya boleh buat!

9 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahh dasattt cayalah as ;-)

Omecool20 said...

lagu backing Joget Lambak - Adam - :D

itangmanih said...

kalu sy ada,mesti sy join juger...mengenang kenangan menari di sekolah...hehe

as a.k.a axa87 said...

heheheh.. tak sangka kat mareld pun minat menari yer..hehehe

Diana.. saya memang suka menari masa kecik2 dulu..ehehh dah besar dan ditambah pulak faktor bentuk badan yang mengembang, tu yang fikir banyak kali nak menari tu..ehhehe

itangmanih said...

minat...pernah menari kat Indonesia ms lawatan kebudayaan kt sana...hehe..kt sekolah plak,hampir2 nk ke Jepun tp sbb ms tu Form 3,so pengetua x bagi..sobsob...

ninest123 said...

replica watches, louis vuitton, ray ban sunglasses, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, louboutin shoes, cheap oakley sunglasses, sac longchamp, air max, nike air max, kate spade outlet, ugg boots, nike free, ugg boots, christian louboutin outlet, nike outlet, jordan shoes, oakley sunglasses, oakley sunglasses, louboutin pas cher, prada handbags, polo ralph lauren outlet, gucci outlet, prada outlet, nike roshe run, nike air max, tiffany jewelry, uggs on sale, ray ban sunglasses, louis vuitton outlet, longchamp, burberry, louboutin, louis vuitton, louboutin outlet, louis vuitton outlet, michael kors, tiffany and co, longchamp outlet, ralph lauren pas cher, air jordan pas cher, chanel handbags, replica watches, louis vuitton, polo ralph lauren outlet, tory burch outlet, longchamp outlet, longchamp pas cher, nike free, oakley sunglasses

ninest123 said...

burberry outlet online, michael kors, hermes, tn pas cher, north face, true religion jeans, new balance pas cher, air force, coach outlet, michael kors outlet, ralph lauren uk, sac guess, true religion jeans, kate spade handbags, ray ban uk, coach outlet, timberland, michael kors outlet, nike air max, converse pas cher, hollister, burberry, lululemon, north face, ray ban pas cher, nike free run uk, michael kors outlet, hollister pas cher, michael kors outlet, vans pas cher, true religion jeans, replica handbags, michael kors outlet, abercrombie and fitch, nike roshe, oakley pas cher, nike blazer, nike air max, nike air max, michael kors, michael kors, vanessa bruno, coach purses, ugg boots, hogan, lacoste pas cher, michael kors, ugg boots, mulberry, true religion outlet

ninest123 said...

ralph lauren, insanity workout, north face outlet, mont blanc, gucci, instyler, reebok shoes, babyliss, ferragamo shoes, wedding dresses, asics running shoes, longchamp, iphone cases, bottega veneta, soccer shoes, converse outlet, mac cosmetics, nike roshe, jimmy choo shoes, abercrombie and fitch, chi flat iron, hollister, nfl jerseys, nike huarache, baseball bats, louboutin, p90x workout, birkin bag, nike air max, nike trainers, vans shoes, beats by dre, lancel, oakley, giuseppe zanotti, nike air max, soccer jerseys, mcm handbags, herve leger, ray ban, north face outlet, celine handbags, vans, new balance, timberland boots, hollister, valentino shoes, lululemon, hollister, ghd

ninest123 said...

coach outlet, moncler outlet, canada goose, pandora jewelry, louis vuitton, canada goose, marc jacobs, louis vuitton, wedding dresses, louis vuitton, moncler, canada goose, moncler, bottes ugg, swarovski crystal, pandora charms, moncler, ugg boots uk, juicy couture outlet, replica watches, ugg,uggs,uggs canada, canada goose outlet, moncler, louis vuitton, moncler, pandora charms, swarovski, ugg,ugg australia,ugg italia, canada goose, karen millen, canada goose outlet, pandora jewelry, links of london, moncler, ugg pas cher, montre pas cher, thomas sabo, toms shoes, juicy couture outlet, moncler, supra shoes, doudoune canada goose, sac louis vuitton pas cher, canada goose uk, hollister