Monday, November 03, 2008

Updates

Salam... baru la dapat jenguk blog ni. Dah seminggu lebih tak sentuh. Actually last week axa berkursus ni Puteri Resort Melaka. Hari dan esok.. pun ada kursus jugak.. tapi kat INTAN ni jer.. Penat balik kursus pun tak habis.. dah sambung dengan wedding cousin axa semalam. Sangat busy sampai la hujung bulan 11. Tempahan cupcakes untuk bulan 11 axa terpaksa tutup... sebab tengah bulan ni axa ada large order untuk wedding orang... pastu dah busy dengan wedding adik pulak. so.. tempahan cupcake hanya akan dibuka balik selepas 24 November 2008. Harap maklum ye.. maaf la pada yang request dan tak dapat axa penuhi. Kat bawah ni ada gambar2 cuppies yang axa siapkan sepanjang minggu lepas...sebelum gi kursus.
Ni vanilla sponge cake..with butter cream icing untuk birthday anak laily.. thanks laily bagi kepercayaan...


Set cuppies utk hantaran (green & Cream)

Set cuppies utk hantaran (green & Cream)


Set hantaran with gum paste flower + clear box

Setelah siap dihias oleh family pengantin

Ni tempahan untuk open house hari raya

Ni tempahan paling cute dan unik yang pernah axa terima.. customer axa ni nak show her appreaciation to the in laws family...

1 comment:

zaira said...

axa, makin cantik la design axa. Hantaran tu sangat cantik.Order saya jangan lupa ya axa