Monday, November 19, 2007

Devil Wears Prada

A'kum..salam di pagi isnin. Mcm tak ada mood nak report apa2 hari ni... so, tengok2 gambar la and dont ask why my title like that (sesuaikan dengan gambar di atas)... he hehe.
Cupcakes ni ditempah oleh Nurin (kawan adik) untuk ulang tahun anak perempuannya yang pertama. Theme color...Red and White.

Gi kenduri Luthisa (Aluth) + Umi Kalsum. Best bila pengantin adalah seorang penyanyi(suatu ketika dulu).


Tu je kot hari ni... saper yang tak tengok lagi Devil Wears Prada..leh tengok. I like the movie. Its all about choices.

2 comments:

shahril aley said...

wah pc Dell tu sama la mcm saya pakai kat opis. orang skrg memang suke cupcakes ye bile sambut besday? bikin gempak betoi pengnatin lelaki tu nyanyi. mesti bertambah meriah :)

Omecool20 said...

haha .. jumpa blog awak :D ... anyway, tahniah again atas your convo and gambar wedding Arafat di Bidor. :-)

Maaf tidak dapat pergi... it was a bit too late.