Thursday, October 25, 2007

Majlis2 Hari Raya di JPM

A'kum..salam di pagi khamis. Letih betul..gi Kwsp kajang, sampai2 je sistem tergendala. Buang masa je pergi...esok kena la pergi lagi. Bosan betul. Hari ni axa dr Klang. Semalam tengok Aszra happy betul. Maybe sebab ibu ngan ayah balik. Punyer la kuat suara dia berckp. Ada certain2 word tu kite faham la kan...tapi selebihnya, bahasa dia la. Makin lama makin bijak Aszra. Tapi pagi tadi axa nampak kelopak mata kanan dia merah..tak sure kena apa, kena gigit semut ke..atau kena ketumbit. Hopefully tak melarat.
Hari ni ada Majlis Hari Raya ICU + Anugerah Perkhidmatan Cemerlang. So.. kat perkarangan ofis axa ni, dah banyak stall di buka. Leh makan free. He he he. Semalam Majlis Hari Raya JPM. Pak Lah as VVIP. Sempat la hulur tangan ngan dia. Axa jaga stall nasi Ayam ICU. Seronok jugak.. kat Unitar dulu pun axa selalu handle event. So kat sini pun..axa boleh join. Btw.. congrats to Fairuz (Alam Setia) yang dapat Anugerah Perkhidmatan Cemerlang tahun ni. Apa lagi..open table la bro.

1 comment:

~wan hidayat~ said...

Salam ziarah blog..."hafiy anuar"...new baby born akak sitiLina ada dalam chronicle ketika berumur 15 hari dan 17 hari...atas permintaan kak Siti...check it Out!!!