Wednesday, July 13, 2011

Birthday Bapak Budak

Malam sebelum ke Sabah hari tu, sempat kami sambut birthday en Asrof, ayah kepada anak2 saya.. merangkap suami saya la kan. Actually birthday dia on 27 june tu.. hari kami ke Sabah. Sehari sebelum birthday dia.. family inlaws saya ajak lunch kat TGIF Subang. Satu family la join. Yang best kat TGIF ni, diorg ada buat surprise untuk orang yang sambut birthday. En Asrof kena berdiri atas kerusi dan nyanyi sebuah lagi. Dia gi bantai nyanyi lagi Dendang Perantau.. Sabau je la.. Pastu ada sesi nyanyi birthday song dan tiup2 lilin la..



Malamnya pulak, saya buat2 sibuk packing baju2 nak ke sabah esoknya kan. Si Aszra tak sudah2 menanya, bila nak bagi ayah hadiah. Actually.. Sabtu tu, saya dah belikan dia hadiah.. ada dua. 1. T-shirt Green Lantern.. dan 2. Marvel 19" Galactus. Tepat kul 12, kami keluarkan kek yang saya tempah kat Siti Haida.. tema Green Lantern jugak. Suka lah en Asrof, tengok logo GL tu. Pastu Aszra bagi paper bag kat dia.. dlm tu ada t-shirt. Suka lagi dia. Pastu dah makan2 kek.. Saya suruh dia gi kat kereta Putra dia. Plan asal konon2 nak suruh dia alih kereta..pastu sure dia ternampak patung Galactus tu dlm kereta. Tapi boleh lak dia kata nak buat apa alih kereta malam2. Yer tak yer jugak kan... last2 saya paksa, saya kata gi la tengok dlm kereta ada apa.. dia pun pergi.. apa lagi.. memang senyum menyeringai sampai telinga la kan. Sebab dapat idaman hati. Dah berminggu2 dia duk ushar benda tu dlm e-bay la.. pikir nak beli ke tak.. sekali dapat.. harus lah berbunga2 kan. Heheheh. Actually saya beli dari sorang lelaki yang namanya pun saya tak tahu. Jumpa contact no dia kat mudah.my. Saya hanya sms2..pastu plan jumpa kat depan Alpha Angle , Wangsa Maju. Gigih saya ke sana.. Alhamdulillah.. dapat pun. Hopefully si dia suka.


Tak terlambat saya nak ucapkan selamat hari lahir untuk ayah anak2 saya..Asrof Abdul Rauf. Love u so much!

5 comments:

Nur Misnan said...

ohhhh... happy belated besday..

peminat Se Ferragamo ka...

ninest123 said...

replica watches, louis vuitton, ray ban sunglasses, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, louboutin shoes, cheap oakley sunglasses, sac longchamp, air max, nike air max, kate spade outlet, ugg boots, nike free, ugg boots, christian louboutin outlet, nike outlet, jordan shoes, oakley sunglasses, oakley sunglasses, louboutin pas cher, prada handbags, polo ralph lauren outlet, gucci outlet, prada outlet, nike roshe run, nike air max, tiffany jewelry, uggs on sale, ray ban sunglasses, louis vuitton outlet, longchamp, burberry, louboutin, louis vuitton, louboutin outlet, louis vuitton outlet, michael kors, tiffany and co, longchamp outlet, ralph lauren pas cher, air jordan pas cher, chanel handbags, replica watches, louis vuitton, polo ralph lauren outlet, tory burch outlet, longchamp outlet, longchamp pas cher, nike free, oakley sunglasses

ninest123 said...

burberry outlet online, michael kors, hermes, tn pas cher, north face, true religion jeans, new balance pas cher, air force, coach outlet, michael kors outlet, ralph lauren uk, sac guess, true religion jeans, kate spade handbags, ray ban uk, coach outlet, timberland, michael kors outlet, nike air max, converse pas cher, hollister, burberry, lululemon, north face, ray ban pas cher, nike free run uk, michael kors outlet, hollister pas cher, michael kors outlet, vans pas cher, true religion jeans, replica handbags, michael kors outlet, abercrombie and fitch, nike roshe, oakley pas cher, nike blazer, nike air max, nike air max, michael kors, michael kors, vanessa bruno, coach purses, ugg boots, hogan, lacoste pas cher, michael kors, ugg boots, mulberry, true religion outlet

ninest123 said...

ralph lauren, insanity workout, north face outlet, mont blanc, gucci, instyler, reebok shoes, babyliss, ferragamo shoes, wedding dresses, asics running shoes, longchamp, iphone cases, bottega veneta, soccer shoes, converse outlet, mac cosmetics, nike roshe, jimmy choo shoes, abercrombie and fitch, chi flat iron, hollister, nfl jerseys, nike huarache, baseball bats, louboutin, p90x workout, birkin bag, nike air max, nike trainers, vans shoes, beats by dre, lancel, oakley, giuseppe zanotti, nike air max, soccer jerseys, mcm handbags, herve leger, ray ban, north face outlet, celine handbags, vans, new balance, timberland boots, hollister, valentino shoes, lululemon, hollister, ghd

ninest123 said...

coach outlet, moncler outlet, canada goose, pandora jewelry, louis vuitton, canada goose, marc jacobs, louis vuitton, wedding dresses, louis vuitton, moncler, canada goose, moncler, bottes ugg, swarovski crystal, pandora charms, moncler, ugg boots uk, juicy couture outlet, replica watches, ugg,uggs,uggs canada, canada goose outlet, moncler, louis vuitton, moncler, pandora charms, swarovski, ugg,ugg australia,ugg italia, canada goose, karen millen, canada goose outlet, pandora jewelry, links of london, moncler, ugg pas cher, montre pas cher, thomas sabo, toms shoes, juicy couture outlet, moncler, supra shoes, doudoune canada goose, sac louis vuitton pas cher, canada goose uk, hollister